Здравейте на 18 съм приятелката ми е на 17 и правим секс г-д редовно. Всеки път използваме презервативи Durex.
Вчера пак го правихме, като преди секс си го измих сложих презерватива правилно. Правихме каквото правихме и в омента в който и казах да стане видях че от долния край напрезерватива към кракъ ми се е стекла бяла капчица, след което си махнах презерватива и свърших. Та сме доста притеснени от тази предяекуларна течност която този път по някакъв начн е излезнала на вънка. Купихме ескапел, но за сега не искаме да го пием тъй като всеки когото итаме ни казва че няма сми само да се трови и че нищо не е станало. на 8-ми и беше псоледния ден в който имаше менструално течение, а случката стана снощи на 10-ти по календара на телефона и показва че овулацията е на 15-то число. А вчера и е бил първият ден от ''плодовитата'' седмица. Според вас има ли място за притеснение. Па казвам не съм свършвал в нея, беше с презерватив и свърших извън презерватива и той не беше спукан.
Благодаря.
Предеякулационна беше, тъй като видях как се е стекла от основата на презерватива а нагоре беше сух, а и си меришеше като на сперма. Но пък после си свърших яката. Всеки казва че няма смисъл от притеснения, но докато не и дойде ще сме на тръни.