Здравейте, хора!
Не съм влизала повече от година във форума, но ето че скуката ме завлада и реших пак да опитам да посещавам форума. Вероятно една част като са прочели заглавието са си казали тази тема не е за този раздел, а друга са решили че съм сбъркала форума. И на двете групи спокойно. Публикувах темата тук, защото е най- посещавана и реших да предпочета този форум пред някой рпг, защото там има доста изиксвания и ролплея не започва веднага.
За тези, които не знят какво е ролплей... Това е един страхотен начин да се забавляваш чрез писане. Събират се група от хора, измислят си герои и свят или вземат някой готов и съчиняват истоия. Разбира се това са едни условни правила, които с лекота могат да бъдат нарушени. Целта е да се съчини нещо, в което пишещите да се вживеят и да са удовлетвоени от резултата.
В случай, че има желаещи може да си направим една нова темичка, където да си пишем. Има го и варината да се съберем в скайп и да ролпелйваме там, което е за предпочитане в случай ч не искаме да споделяме това, което пишем с други.
Не знам до колко добре обясних що е това ролплей, но ако нещо не ви е станало ясно може да питате. Само да кажа нямам никакви притенции за свят. Съгласна съм на всичко, което вълнува вас.
Дано все пак има желаещи и темата не се затрие.
Няма никаква полза от това. И все пак не разбрах за какво става въпрос. Ако може обясни кратко и ясно. И разбираемо.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Сега ще дам пример и се надявам да стане малко по- ясно. Например предварително се разбираме да ролплейваме в света на Хари Потър. Всеки от пишещите си избира герои, пиши им крака предистория и ги представя. Измислените от всеки герой влизат в една обща история, в която може да има случки от всякакъв характер. Съобразяваме се със света на Хп, тоест парите, които използват там, училището където учат и т.н
Ако ролплейваме в света на warcraft ще се съобразяваме с особеностите на този свят.
Може да намерите в нета още по- правдоподобно обяснение. Но като цяло ролплея е е нещо, което всеки може да си го извърти както си реши.
Хора надъхайте се, гарантирам, че като се запалите един път и няма да искате да спрете.
Темата ще залезе скоро. Но преди това да стане реших да оставя този линк тук. Това момче се е справило по- добре от мен с обяснението на рп правилата.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B3%D1%80%D0%B8
Ми.. аз съм за.
Но като гледам няма май много заинтересовани.![]()
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
благодаря
nerdle
Това е нищо trap the cat
Много добре сте обяснили накратко какво е рп, но по ппринцип дали е възможно героите да са реални личности или трябва да са само фантастични или несъществуващи? Идеята ми звучи интригуваща.
Кратко и ефективно дефинирахте какво представляват ролевите игри, но на теория могат ли героите наистина да съществуват или просто са измислени?
.
Не си сам, аз се чувствам по същия начин.
dinosaur game