.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: момче

Unhappy момче

Здравейте!
    Може ли да ми дадете съвет?
    Преди няколко месеца се запознах с едно момче. Той е супер мил и много хубав. Писахме си няколко дена, а после излязохме. След това обаче разбрах, че той си е писал и с друго момиче докато си е писал и с мен. Когато излязохме, ами всъщност не беше нищо особено, но беше хубаво. Аз тогава не го харесвах и не исках нищо сериозно, но сега осъзнавам, че може би все пак съм имала някакви чувства към него. За съжаление, може би от почти месец, не си пишем. Той е с 3 години по- голям от мен. Много искам да си го върна. Плс дайте съвети.

Супер фен Аватара на sladura89
    Ми нормално е да си пише човека, даже се очудвам, че само с още едно момиче, може да си пише някой и с 20 момичета, защото шанса да му вържат е къде, къде по-малък от колкото, ако момиче си пише с момче, нейният шанс е в пъти по-голям стига да е красива де, ама и да не е пак ще си намери някой!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Bm75a Виж мнението
    След това обаче разбрах, че той си е писал и с друго момиче докато си е писал и с мен...... Аз тогава не го харесвах и не исках нищо сериозно
    Не разбирам за какво разигравате момчетата по този начин?

donna791
    Guest
    ами според мен е нормално да си пише и с друга, при условие, че се познавате само от няколко дена. АМИ ЩОМ СТЕ СПРЕЛИ ДА СИ ПИШЕТЕ ВСИЧКО СЕ ПРЕЦАКВА, АМА МОЙЕ И ДА НЕ ТЕ Е ЗАБРАВИЛ.. ПИШИ МУ ОТНОВО.. А ВЪЗРАСТТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не разбирам за какво разигравате момчетата по този начин?
    +1 Може да им харесва да ни разиграват знам ли ги???

ОК Обаче той продължава де се държи с мен по- супер милия начин а принципно той не се държи така с всички. Писах му и се разбрахме да излезем и на следващия ден го видях с друго момиче да се разхождат.

Тогава се познавахме само от 3 дни и аз разбрах от приятели, че ме харесва, те ми показаха чатовете си с него. И за това в началото го харесвах само като приятел и нищо повече

Като цяло не му е забранено на момчето да излиза и с други момичета, ако не е във връзка Просто излезте и му сподели какво мислиш и как се чувстваш спрямо него.

да обаче ако харесваш някой не трябва ли да се съсредоточиш върху него ,а не върху милион други

До колкото прочетох в началото не си била заинтересована и има период от време, в който не сте комуникирали и явно момчето просто не вижда смисъл в това да чака.

Цитирай Първоначално написано от Bm75a Виж мнението
    да обаче ако харесваш някой не трябва ли да се съсредоточиш върху него ,а не върху милион други
    Никъде не си написала, че те е харесвал, а пък и ти не можеш да му забраниш да си има приятелки. Отделно (поне аз) винаги си оставям "вратички" ако с едната не стане другата е на линия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си