Здравейте имам да ви разкажа една дълга своя история,както раздела подсказва става въпрос за взаимоотношения.Преди няколко години имах сън в който разговарях и бях истински весел и щастлив без да знам с кои.След време същото ми се случи и на живо с едно момиче смях щастие и допълване след разговорите с нея ми беше весело и леко на душата .Харесахме се и даже си разменихме номерата с уговорка да се видим изчаках няколко дена и и звъннах от начало все имаше някаква работа. А пък тогава си имаше и приятел но всичко продължи понеже сме колеги се виждахме редовно даже тя организира една екскурзия и спахме в една стая с още една жена.Още помня как идваше при мен с блясък в очите да ме кара да ходим някъде. Ходихме на екскурзията и аз се изгубих единия ден после другите ми казаха че много се притеснила и даже ревала за мен.Малко след това остави своя приятел и започнахме да излизаме насам на там търсеше ме и излизахме няколко пъти в същия момент един друг колега видя това. И почна да ми пълни главата с глупости как е бил с нея как са се крили в работата да се целуват че му звъни по 10пъти на ден че е спала в тях и т.н. и най-голямата глупост че се разбрали понеже между тях няма тръпка да си търсят отделно по някой към които да имат тръпка и ако не намерят никои до 3 месеца да се сгодят и оженят .Беше ми много гадно ,от една страна той ми беше приятел не вярвах на всичко което казва но точно тогава нещата съвпадаха и помислих че заради това тя ме търси и излизаме .След време не се сдържах и и казах почти всичко което той ми каза тя отрече и каза че това са глупости а аз и казах че ми е било тежко защото не ми е безразлична направо си бях влюбен но тя ме отблъсна с думите подозирах но аз обичам друг и така нещата се размиха във времето докато наскоро не се завъртях покрай една друга колежка с която пътувахме заедно и почивахме заедно почти постоянно бяхме заедно мислех че съм влюбен въпреки че беше различно .Когато видя това пак започна да ме търси и да излизаме и да си правим екскурзии и понеже много обича градинската работа уж да правим бизнес да садим на моята вила пак ми се завъртяха някакви мисли в главата защо пък сега то е ясно че бизнес няма да стане. Но пък не престава да говори за въпросния неин възлюбен които най-накрая и е отвърнал,да се оплаква как се срещали и той винаги закъснявал или отлагал че и е тръпка но на моменти не се понасят чак ми сподели и по интимни неща които е правила с него пак ми е някакво гадно да слушам за него даже ме кара да ходим близо до дома му (то и вилата ми е в района) явно с надежда да го види понеже той пребивава в провинцията ходихме някак не мога да и отказвам въпреки че не ми е приятно на него явно не му пука за нея и не я взима на сериозно тя само се зарича.че няма да се занимава с него обаче постоянно си търси причини да го види не знам какво да правя.Много съм търпелив но ако продължава така си мисля да я отрежа и да я пратя да си ходи при него да му копа неговата градина и така. Дайте съвет какво мислите за ситуацията?