Аз това и правя по течението съм ,но като забележа някакво по различно отношение бързо се хващам за сламката и започва илюзията хахах.Както и стана с другото момиче което споменах в първия пост,отначало случайно се засичахме после почнахме да се търсим ,пътувахме заедно при което тя тръгваше с 30мин.по рано и си се е случвало да остане 1 час след работа за да си ходим заедно. Помислих че е защото съм с кола ,но като се развали продължихме да си пътуваме .Е как да не си създам илюзия?Ако не друго ми беше поне дружка за обедната почивка ,после я преместиха и ми беше доста тегаво ,една вечер я прибрах и пихме по бира (тя все ме черпи направо ми става неудобно по-някои път) после още няколко пъти се виждахме така след работа ,като всеки път определяхме кога ще е следващия .Веднъж се появих изненадващо при нея за да видя дали и на нея и е тегаво ,като ме видя и грейна илюзията се засили още и накрая реших да действам. На 14 февруари и звънях да се видим каза не не ти обещавам не мога, обаче аз отидох и я изчаках да свърши работа бях и нарисувал една валентинка с текст: постоянно мисля за теб липсваш ми бъди щастлива;тя видимо доста се зарадва , и каза че ме харесвала като приятел ,пихме по бира поговорихме малко общи приказки, и я зарязах не я търсих повече от месец ,очаквах щом сме приятели и тя да ме потърси.Обаче не викам си хич не и пука за мене,но пак аз я потърсих при ,което веднага беше готова да излезнем някъде и т.н. виждахме се няколко пъти още ,запозна ме с своите приятели и реших и аз да я запозная с моите .Правихме си барбекю тя беше почивка и я поканих ,не дойде после видях някакви снимки в феисбук с един младеж това (беше точно на великден) може би ми дойде в повече бирата , точно си лягах към 1 часа и тя се обади поговорихме ,обаче не помня точно какво казах. на следващия ден не ми вдигаше каза че не е очаквала такова държание от мен ,бил съм се държал с нея като с някакъв парцал ,извиних и се и се виждахме още няколко пъти като последния път съвсем се почуствах използван хахах.Звъни ми и казва хайде на кръчма аз бях почивка на следващия ден и се съгласих , накарах я да ме вземе с такси после тя го плати влизаме в кръчмата ,тя пък затваря а то било защото неин приятел работи там да го види , и ме взе просто за компания взе по една бира и пак плати.Постояхме малко и заведението затвори, нейния познат си отиде хванахме такси и се прибрахме при което пак тя го плати и не съм я виждал от тогава.Това беше за пример как си създавам илюзии.А по темата наясно съм вече и е така колкото повече я виждам по-зле за това сега смятам и аз да я по използвам малко поне да ми свърши градинската работа въпреки ,че тя градината от години пустее все ми е тая още не съм решил как да действам.