Наистина жалка история оказа се права когато спрях да и вървя по гаидата забрави за мен хахах трябваше да мине цяло лято вече наистина съм на ясно само малко ме.е яд че прекъснах връзката с другото момиче просто трябваше.да.си изясня нещата.тежка година ми е тази изгубих майка си на 31.05 когато беше последното ми мнение тук разбрах че има тумори в мозъка и на 23 юли си отиде много хора на думи бяха с мен а всъщност никои първо другото момиче където ме черпеше все ми се притече на помощ нищо че не я бях търсил от месеци когато беше 40. На майка ми на нея баща и почина внезапно и от тогава пак е в мислите ми и аз предложих да и помогна с нещо както тя преди не поиска после почнах по често да я търся и вчера се видяхме вместо с ръкостискане или с нищо както преди този път се посрещнахме с искренна прегръдка поговорихме доста 2часа ми се сториха като 15 минутки сподели ми че и е тежко че трябва да е силна заради баба си и не си позволява да тъгува много и т.н.разказах и и при мен как са минали тези месеци каза е защо не звънкаш щом съм казала че може да разчиташ на мен значи не е случайно оказа се че познавала майка ми и са работили заедно като и показах снимката беше в шок и след всичко днес т.е. вчера бях пак в филма цял ден разсеян и замислен незнам какво ми става но винаги така ми деиства тя на следващия ден съм като упоен какво е това според вас и защо ми се случва пак цял ден мислих за нея и апетит нямах много странно.извинете за правописа и пунктуацията пиша от телефона просто трябваше.да си излея мислите някъде защото не мога да заспя