Нали си наясно какво ще стане ако се хванеш с някои различен от него?
Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.
Ти хубаво я надъхваш да се съберат отново, но не мисля, че ще е възможно нещата между тях да са като преди.
Дори и да е възможно, ще им отнеме доста време за да достигнат нивото на предишната им емоционална връзка.
Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.
Първоначално написано от Dark Sunny
Не зависи само от мен.
Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.
Последно редактирано от inewton : 05-16-2017 на 20:03
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Колкото и време да отнеме пак е по- добре, отколкото цял живот след това да се пита какво е щяло да стане ако са се събрали.
Ти направи каквото зависи от от теб, пък каквото стане.
Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..
Наистина направих всичко, всъщност все още не съм, но трябва да поработя по въпроса.. а останалото той ще реши.. въпреки, че знам, че щом си науми нещо, колкото и да го били го устоява ..
Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.
Даром няма да получиш човешка обич.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Ти по- добре от мен знаеш какво е положението. Успех все пак.
Даром няма да получиш човешка обич.
Аз не се боря за да ме обичат, знам, че съм трудна и дори невъзможна за обичане.
Аз искам да е щастлив, независимо дали е със или без мен и знам, че в момента не е, а това ме убива.
Не си много прав, ние сме близки, дори и когато не сме близки.Но от друга, страна ако евентуално, някак си се случи това 8-мо чудо на света да се съберем отново, ще е доста трудно, дори повече и от преди..