.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво мислите?

От чисто любопитство.. Какво смятате за връзките без чувства? Нещо като '' приятели с привилегия '' , целувки, прегръдки, секс и довиждане? Макар да продължи многократно. Просто без обвързване?
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Екстра са си

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от teodora787878 Виж мнението
    От чисто любопитство.. Какво смятате за връзките без чувства? Нещо като '' приятели с привилегия '' , целувки, прегръдки, секс и довиждане? Макар да продължи многократно. Просто без обвързване?
    Аз съм напълно за, мился че ще е много яко да имам такава връзка, но момичетата явно не са, защото не намирам такива, които да търсят същото като мен!

Голям фен
    Празна работа.

Връзките без чувства, пфах.. все едно човек роботски си ги On и Off-ва, разбира се че има чувства.. нали за това се прави... заради чувстово, усещането, емоцията, сензацията на сетивата. Това което се има предвид е без изфантазираните чувства като от филм с Miley Cyrus... то като цяло те ебават мамата... шото първосигнално на хората им подгрява един ей такъв сигнал за интимност, но в салатата отнякъде някой се опитва да добави нещо пресилено и не на време. Преекспонирана тема са, повечето хора ги говорят само за да се правят на интересни но реално на мъжете просто винаги им се иска чукането за това повече им и стиска да изпляскат нещо такова.... жените го допускат като идея, допускат го и като реализация, но реално знаят собствената си възможност за диктатура в реализацията на такова нещо за тва по-големия им страх е ако наистина са го решили дали носителя на пишка отсреща ше може да се контролира. Често, дори почти винаги единия от двамата започва да си формулира по-големи усещания и да разваля балансът, а той зависи от много неща... едно от тях е примерно от свободното време. Стига да си ангажиран и срещите да са удобни, ситуацията може да се навърже.. ама остане ли единия с възможност да си доизмисля глупостите в свободното си време тогава срещите започват да спират да са от удобните, ами стават изискуеми и евентуално. Та мисля че са хората имат нужда от това, мисля че са удобни.. красиви, ако двама души знаят как да ги правят си е мега секси. Комплексарщината в обществото е такава че едва ли не мъжът като е наебал жената и все едно се е подиграл с нея затва вечните офанзиви и защити на курви и курвари, а то тва си е направо уважение към пола и към природата, към красотата на привличането

Best Friend + привилегия е по-добре като знам как се случват изневерите
    Последно редактирано от Stef0 : 05-17-2017 на 18:37

Не ми допада идеята особено...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    защото не намирам такива, които да търсят същото като мен!
    чак толкова изпаднали жени няма

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кво да мисля - ебе ти се, ебеш се. Щом те устройва, къв е проблемът?
    Welcome to the Jungle...

Може да не иска да е курва момичето и да лъже, че иска сериозна връзка..., там вероятно е проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си