.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    SGU2
    Guest

Закъсняващ цикъл

Здравейте! На 21 години съм ,приятелката ми на 20. Пиша във връзка с въпрос за цикъла й. Преди да кажа нещо искам да отбележа ,че винаги го правим с презерватив , пазим се един друг и никога не свършвам в нея дори с презерватив ,като съм. Въпроса ми е : трябваше да й дойде на 14-ти май ,днес сме 17-ти и е 4-ти ден закъснение и двамата сме малко притеснени.Вчера , на 3-тия ден направихме домашен тест и беше отрицателен. Миналият месец й дойде на 16-ти ,и винаги и идва навреме ,на точната дата.Няма никакви признаци ,нищо не я боли,не е замаяна и всички други симптоми ,които се проявяват. Може ли да е от смяната на времето ,постоянно топло студено ,наскоро напусна работа и започна да става по-късно и да спи повече , и сме изложени на доста стрес ,защото сме стууденти и двамата и доста се напрягаме в университета поради изпити и прочие... и още нещо ,февруари (4-ти) пи ескапел ,защото не бяхме сигурно дали не е станало нещо, възможно ли е чак сега да й се отразява на цикъла ,защото тогава и дойде няколко дена след като го пи , и после 2-ри път пак за малко. Има ли основание да се притесняваме?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Споко, от времето/стрес, отпусни я едно хубаво(ама много много хубаво) и бързо ще й дойде
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове