.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Помощщщ :(

navyy
    Guest

Помощщщ :(

Здравейте, на 17 съм и от половин година имам приятел, с който вече втори път го правихме. Проблемът е че съм все още без никакъв опит и не големи знания по темата. И след последният път ме мъчи един въпрос дали не е станала белята да съм бременна. Решихме да пробваме без презерватив, всичко мина ок той се усети и преди да свърши си го изкара. Но този път ми се видя спермата по малко от друг път има ли възможност преди това да е изпуснал някаква част в мен? Вече мина седмица но започнах да усещам болки ниско в корема и мускулите в корема и дискомфорт ии понякога болка при уриниране. За сега малко ме е страх да направя тест но ако ми закъснее веднага. Моля вии дайте някакви съвети че параноята ме хваща ...

Голям фен
    А защо решихте да се чукате без презерватив на втория път, като очевидно и двамата не знаете какво правите?

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Ти какво си мислиш, че всеки път хвърля еднакво количество сперма ли? Нищо ти няма спокойно не си бутай филм. Ако искаш да си спестиш притесненията просто ползвайте презервативи. Къде сте тръгнали да правите секс без да имате "знания по темата" не знам..
    Последно редактирано от EffinSick : 05-20-2017 на 00:08

Цитирай Първоначално написано от navyy Виж мнението
    Здравейте, на 17 съм и от половин година имам приятел,...

navyy е на 20 години! Или може да е повече... Старата мома не задава тъпи въпроси... говори за семенна течност!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си