- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- това не го очаквах... моля посъветвайте ме
Преди известно време на работното си място се запознах с настоящия си приятел, но стана така че аз бях по-високо от него в йерархията и съответно имах повече отговорности и всички очакваха повече от мен. Виждахме се тайно, но това не продължи дълго и накрая всички разбраха. Това доведе дотам, че вече и за неговите действия или бездействия аз носех вината. По едно време правеше едва ли не циркове на всички колеги, а после ми се обясняваше и се извиняваше и тн. Така стояха нещата, свикнах, решиха да го преместят в друг клон на фирмата и това донякъде донесе спокойствие в иначе напрегнатата ситуация. По принцип си прекарваме супер заедно, чувствам се себе си до него, направо всичко беше нереално добре, докато онзи ден, в почивката ми, чух някакъв телефон да звъни. Погледнах чий е, за да предам на съответния колега че са го търсили. Оказа се на "моя" човек. Изписа се "бебчето ми <3", а аз определено не му звънях в този момент. За миг реших, че може да е някоя бивша, но после си спомних, че си взе този номер преди 2-3 седмици.
Гледаш го - добър, мил, свестен, държи се супер добре с теб и твърди и настоява колко много му пука, а после това...
Извинявам се, че Ви затормозявам със своите драми, но наистина се отчаях, щом пиша тук...
Ако някой може да ми каже нещо, с което да ме насочи нанякъде или да ме успокои нещо, то нека го направи.
Забравих да спомена, все още не съм му казала какво се случи и не знам какво да правя.
Най- добре е да поговорите. Може да се окаже нещо съвсем различно от това, което си мислиш. Ако пък е това може да ти каже истината веднага (да не вярваш) и да не се мъчите повече.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
ти си жена, щом в йерархията си била над него, той сигурно е бил чистач
на чистач вяра не трябва да имаш
днес чисти при теб, утре отива при друг
соло не важи, и жената на сатанил е скучна, едно време темите тук влизаха в новините
главно в секса са тия теми, Пловдив е на особена почит там
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не се занимавай с небивалици, дори не изпитваш чувства към този тип, а любовта е болест така или иначе, радвай се, че си необременена от глупости.