как да си намеря момиче? приятелка, човек с който да общувам
на 22години съм от малък град. почти завърших университета( задочно ), спортувам.. работя към нашите в магазина, но като изцяло съм ограничен от приятелства...
Много рядко да изляза.. искам, но винаги или ми отказват или няма с кого или просто не искат... дори в социалните мрежи не мога да комуникирам.. и там пробвам, всеки зает,всеки с нещо се занимава, пробвал съм с различни момичета да си пиша.. никоя не отговаря,дори покана не приемат...
Ясно ми е,че съм срамежлив но не знам какво да правя, вскякакви опити, насила съм излизал, унизявал съм се, правил съм се на две и половина.. няма няма.. разбирате ли няма ей с кого да пиеш една бира..
Искам да заговоря някое момиче и на живо и кво умирам от срам, не знам кво да кажа, мълча,притеснявам се... искам някого до себе си а ме е страх...
Много съм отчаян, седя и си мисля глупости.. дори нашите хайде бе излез, казвам искам ама с кого? с кого? звъня, пиша, говоря, никой.. насила дори пробвам пак не става..
Нито са проблем парите, нито кола нито свободно време.. и кво пак седя забил и се чудя кво да правя.. пробвам дори рандом хора да добавям за да си комуникирам пак не става.. От доста време спрях онлайн игрите, но натам ме кара мисълта пак да се забия в тъпия комп а не искам..
В университета и там нищо не успях да завържа като приятелство..
Имам чувстовото, че света е спрял за мен, едно и също едно и също никакъв напредък нищо.. седя на едно място...
Да емигрирам? да ходя навън, да смен града? е и какво ще работя? какво..
Близки и роднини почти нямам.. или са много далеч и сме на здравей/здрасти или изобщо нямам връзка с тях...
Последно редактирано от Gre33en : 05-11-2017 на 19:57