.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Най- добре е да поговорите. Може да се окаже нещо съвсем различно от това, което си мислиш. Ако пък е това може да ти каже истината веднага (да не вярваш) и да не се мъчите повече.
    тъкмо по твоята специалност

Цитирай Първоначално написано от 6u6u23 Виж мнението
    Преди известно време в клуб 666 се запознах с настоящия си приятел Сатанаил. Всичко започна нормално - лафчета, пишехме си по нощите, излизахме често и прочее. Нещата малко по малко започнаха да се задълбочават и той прецени за редно да ми сподели, че баща му е много влиятелен "човек". След като започнахме да излизаме стабилно разбрах че има татуирани пентаграми на гърба си, но не ми направи кой знае какво впечатление. Като цяло всичко си e наред с изключение на това, че ми прави проблеми ако нося кръст или спомена името Божие. Наскоро ме запозна с баща си Луцифер, който има едно такова властно и тегаво излъчване. Въпросът ми е следния: Сано обикновен сатанист ли е или е синът на дявола, защото ме поканиха на гости и се чудя душата си ви да им занеса или смисъл? :/

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Наистина не съм предполагал, че преди е имало толкова откачени тролове. А аз от соло се оплаквах... Та той е слънчице.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Плача

Очаквах някакъв смислен въпрос, то някакъв пълен олигофрен, който си кръщава хората в телефона с "бебчето ми" , на всичкото отгоре го мързи да работи, плз без такива мъже, това не трябва да се толерира
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове