- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да върна тръпката между нас отново...?
Здравейте, обръщам се към вас, понеже приятелите ми не могат да разберат какво чувствам ... имам нужда от съвет, хора които са преживели история подобна на моята.
Ето я и нея...
Имам сериозна приятелка, заедно сме от 2 години. Отначало много се искахме, нямахме търпение да се видим, имахме много силна връзка.. постоянно се търсихме, звъняхме, пишем СМС. От почти година живеем заедно в София, всичко вървеше много добре... (или поне така е изглеждало в моите очи) дойде моментът, в който тя започна да излиза по-често с колеги от университета, да излизат по купони и т.н. Преди 1 месец ми сподели, че иска да се разделим и да останем само приятели, понеже била объркана и не знае дали иска да продължи нашата връзка. Твърди, че няма друг в живота и (поне на този етап) .. просто я нямало тръпката от нейна страна.
Моля за съвет, как да я накарам да се влюби отново в мен, да върна тръпката помежду ни. Адски много я обичам и не искам да я загубя... не мога да си представя какво ще ми е без нея.
Все още живеем заедно, но само като приятели.
Припомни й някой много щастлив спомен от миналото и го пресъздай. Някоя незабравима среща, или жест. Или направи нещо за нея, което до сега не си правил за нея и мислиш, че би я трогнало. Но честно да ти кажа, мисля, че в момента тя иска просто да живее, без да й е гузно или пък да се съобразява с чувствата на някого... Не ти пречи да се пробваш да запалиш пламъка отново, но бъди готов и за най-лошото...
предложи и брак и го направи така, че да няма възможност да ти откаже
Щом "тръпката" вече я няма, значи никога не я е имало и всичко е било просто заблуждение, но явно тя го е осъзнала по-рано от теб. И щом един човек е решил да си тръгне няма смисъл да го задържаш насила, така и двамата ще е мъчите.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Може да пробвате тройка, или размяна на партньори! Не знам дали би помогнало, но е възможно!![]()
Излизайте в компания като приятели и сваляй мацки пред нея. Като вземе да ревнува усети момента и я накарай да го усети.
скъсайте и тръпката ше се върне... пък ако избяга... значи изобщо не си значила за него нищо