.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Мнения за НПМГ

На първо място писах НПМГ с биология и немски . Та искам да попитам има ли някой със същите желания,какво е мнението ви за училището и г/д с колко бал се влиза ?
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    да беше питал(а) преди да го пишеш.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Имам много добро мнение за училището.
    Мисля, че профил химия и биология е по-добър, но ако ти харесва и химията, де. Иначе според мен изборът ти хич не е лош.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Имам много добро мнение за училището.
    Мисля, че профил химия и биология е по-добър, но ако ти харесва и химията, де. Иначе според мен изборът ти хич не е лош.
    Аз писах и химия с биология,но на 2ро място.Иначе мерси ,надявам се наистина да е добро училище,защото е доста пътуване до там поне да си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    да беше питал(а) преди да го пишеш.
    Естествено ,че съм го проучила ,но искам да разбера с колко бал са влизали мин. година и колко хора са писали тази паралелка.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен училището също си е много добро.. Чувала съм само хубави неща за него.. Е,естествено,имало е и някакви измислици,но това си е нормално.. А също така мнението на една приятелка,която също учи в НПМГ е ,че училището е много добро и й дава добро образование.. Хайде,успех.. !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Столицата :)
    Училището е добро. Ходих тази година на курсове по биология и не бяха никак лоши. Обаче изкарах много високи оценки сега на изпитите и НПМГ мина към последните у-ща, защото писах езиковите гимназии по-напред

Мен ме приеха в 8ми клас в НПМГ с профил математика, информатика и немски език, сега ще съм 11 клас и съм си много доволна от училището. Да, скъсват ти гъза от домашни и уроци, но пък после това ти е в плюс. относно бала, който ти трябва не съм сигурна, че мога да ти помогна, ако дипломата ти е над 5 и на вътрешния изпит си изкарала поне 5ца ще те приемат разбира се. Другите му плюсове са, че после ще те подготвят и за матурите, на мен сега в 11 клас ми е задължителен СИП по математика и български език. Както и да е училището си е супер..
    ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..

Град
    София ;д
    Имам приятели в НПМГ и са много доволни от подхода към обучение. : ) Добро решение си взела.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Blackcat82, уча в НПМГ с биология и АЕ от 2 години. Искренно смятам, че наистина не си проучила добре възможностите! Най - добрата биологическа паралелка е тази с АЕ... (преподават ти далеч по - качествени преподаватели, попадаш в среда с хора, които знаят какви са целите им и как да ги постигнат). Паралелката с НЕ определено не е добър избор, ако си имала високи резултати на изпита и искаш да се занимаваш с медицина за напред. Иии най - накрая - паралелката химия и биология... Учителите ни нон - стоп ни карат да обясняваме на зайците, че тази паралелка НЕ е специално подготвителна и по двата предмета. Тя представлява 2-ра химическа паралелка, в която попадат хората с по - нисък бал. Ако те приемат в нея, в 8 - ми клас няма да пипнеш биология...
    Език (било то АЕ,НЕ) в НПМГ определено няма да научиш на високо ниво.
    Амсс.. колкото и да ти обяснявам, вече си писала тази паралелка... Желая ти успех и стискам палци тази година зайците - биолози с НЕ да са по - нормални от тези в моя випуск... :Х

И аз писах НПМГ като първо желание,и то с химия.Естествено и химия и биология.И аз чувам само добри неща за училището,не напразно се води като елитно явно.

What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Училището е страхотно.И както казаха по-горе ти ''скъсват '' гъза от учене,но просто си заслужава.Аз също писах НПМГ на първо място с химия и после химия/биология.Силно се надявам да вляза и ако вляза да попадна на някой от форума

betito28,оо,супер! Ми ако и двете влезем,дори и да не сме в една и съща паралелка (например ти си химия и био,а аз в тая със само химия),не е проблем.Въпреки,че ще е още по-готино да сме заедно..и после какво ли ще е,всмисъл "Абе ти ли си betito28 от тийнпроблем? - Не,бъркаш се нещо .."
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

I класиране:
    КЛАСИРАН
    по 1 желание
    НПМГ "Академик Любомир Чакалов"
    ПрМ - Б; НЕ; Б; Х

П.С. благодаря на всички за мненията

Цитирай Първоначално написано от blackcat82
    I класиране:
    КЛАСИРАН
    по 1 желание
    ПрМ - Б; НЕ; Б; Х

Честито!!
    ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..

Браво! Ще се виждаме значи.Може би Айде,честито!

Цитирай Първоначално написано от ronnyy
    Цитирай Първоначално написано от blackcat82
    I класиране:
    КЛАСИРАН
    по 1 желание
    ПрМ - Б; НЕ; Б; Х

Честито!!
    Мерси

Цитирай Първоначално написано от ann321
    Браво! Ще се виждаме значи.Може би Айде,честито!
    Мерси ,теб приеха ли те и ако са в коя паралелка ?

И мен ме приеха на 1 желание в НПМГ с биолгия и англ. ез.

Цитирай Първоначално написано от Zar4e
    И мен ме приеха на 1 желание в НПМГ с биолгия и англ. ез.
    Честито ! =]

Уааауу,ама доста сте биолозите Мен ме приеха по 1-во желание в паралелката с химия На всички,които са приети в НПМГ,мога само да кажа,че са направили добър избор и ви желая успех !

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    4естито, колежки! Аз съм в хими4еската, пак по 1 жел.
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Честно казано мисля, че ''химиците'' им са най-подготвени (казвам го според наблюденията си).

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от truly
    Честно казано мисля, че ''химиците'' им са най-подготвени (казвам го според наблюденията си).
    Ти в НПМГ ли у4иш?
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Цитирай Първоначално написано от truly
    Ти в НПМГ ли у4иш?
    Не, но имам познати от НПМГ и ми е направило впечатление, че и на олимпиади са се представяли отлично, а и на кандидат-студентсите изпити също са изкарвали отлични оценки по химия, което означава, че явно наистина са добре подготвени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си