.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    По-добре пий кафе с мен, не гарантирам, че аз ще те изкефя обаче, хехехе.
    Да ти кажа , то никога не се знае ...

anonymous990763
    Guest
    Откажи следващи срещи. Макар и да ти е трудно.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
    Здравейте ! От няколко дни един мъж ми пише и иска да излезем а аз се дърпам ... не е мой тип и нз ... чудя се ... от една страна не съм канена дълго време от друга не го харесвам и ми се струва че е или луд или доста сериозно е хлътнал без да съм му давала повод ... жал ме е за него когато дойде в магазина където работя и иска да мине при мен на касата а аз като го видя отивам и редя стока и оставям колежката да го обслужи , но в крайна сметка работата ми е да помагам на касиерката а не да висим и двете на касите ...
    На профилната ти пише ''Every Beauty needs a Beast'' и пускаш такава тема, ахахахахаха, нимоа.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    На профилната ти пише ''Every Beauty needs a Beast'' и пускаш такава тема, ахахахахаха, нимоа.
    Да странно е знам ...снимката ми харесва и затова съм я сложила ...
    Пък и да всяка красавица има нужда от звяр,(фитнес звяр за предпочитане ) , а може и обратното...
    А според теб каква тема трябва да пусна :P Тази вечер не ми се отдава мисленето , но дай идея...
    Последно редактирано от Roza_bez_bodli : 06-04-2017 на 21:38

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
    Да странно е знам ...снимката ми харесва и затова съм я сложила ...
    Пък и да всяка красавица има нужда от звяр,(фитнес звяр за предпочитане )...
    "Чуееек, ако знаиш кат съм във фитнеса как маняшки ми изпъкват венитиии."

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    "Чуееек, ако знаиш кат съм във фитнеса как маняшки ми изпъкват венитиии."
    Ами да те вземам тогава

Някои от вас бяха прави за това че той ще настоява за още срещи ... Беше грешка още тогава да пия кафе с него,но реших да му дам Шанс ... Преди малко ми писа и директно ме пита кога ще се видим . Аз му отговорих ,че сега не ми е до срещи и че посвещавам всичкото си време на работата и да оставим нещата така както са ...
    Написа ми добре и ако съм искала нещо по натам да му пиша ...
    Аз съм решила.,че не искам повече да изляза с него един път ми бе достатъчен , но се притеснявам да не би да започне да ме преследва Как мислите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си