- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- иска ли някои секс
така може да ви се получат мечтите . пишете и правете безплатен секс за удоволствие...? "всичко друго е ала бала"
И с кого да го правиш този безплатен секс с лявата или с дясната??? Като гледам няма други навити!![]()
![]()
ако говориш за себе си поне кажи с коя го правиш аз си имам достатъчно около мен .. не ме мисли мен помисли за теб пуберче ............? тая тема я пуснах не за такива като теб а за хора които им се иска на момента и няма с кой обаче и да ти обяснявам няма да ме разбереш ... ? аре чао че ми стана мн.. тъп много се изложи да знаеш.
Последно редактирано от glicoto : 05-26-2017 на 14:39 Причина: грешка
много си смешен чертах ти постовете ти - явно не си на ясно ама изобщо с секса и с жените ако имаш нужда от помощ потърси ме ще те светна ако не ............... имаш жокоер ---" обади се на приятел ....хахаха??? =ше ме спукаш от смях....?
Няма какво да си кажа с фейк профили! Пубер, малко съм голям за пубер не мислиш ли?
Профил от преди 7 години, идва да пише тролски теми сега. 100% е фейк на някого!
Тя нищо не му е предлагала, а се ебаваше с него. Само ти ли не разбра?!
Толкова сте заблудени и наивни от липсата на секс, че дори не можете да усетите, кога една жена се ебава с вас!
Нямам идея как да се пробвам, още по-малко когато не са ми дали ясни знаци, че имат интерес към мен, което си е почти сигурно, че ще те отрежат след като нямат интерес!
П.П. От една страна ти ще си резнат, от друга страна на въпросното момиче ще и се вдигне рязко самочувствието, че този и онзи и се предлага!
Последно редактирано от sladura89 : 05-27-2017 на 14:36
В случая бездействието е по- лошо от всяко действие.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5!
дам, пускането на подобни теми е нещо друго
аз като видя теми свързани със секс вече няма да влизам
и тука пак едни и същи субекти
аз вече психоза развивам
чуя ли, видя ли секс някъде и почвам да си представям Момата с ножа как коли малолетна кифла след дискотека