- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос?
Трябва ли да оставиш, човека когото обичаш , ако осъзнаваш и обстоятелствата са такива, че нямате никакво абсолютно никакво бъдеще заедно ? Имам предвид вече сте се разделили, но се обичате и си липсвате и не може да се разделите напълно и се въртите в един омагьосан кръг на любов и скандали, защото и двамата осъзнавате, че нямате никакво бъдеще заедно, но никой не се отказва от другия, само заради "още 5 минути любов" или по-точно до края на Юли месец, трябва да продължавате да се обичате и наранявате, да се карате и отблъсквате, само защото сте напълно безсилни или просто трябва да единият да си тръгне ?
един от вас трябва да умре, тръгването не решава нищо
Papugai - ами ако единият наистина умира?
Dream - без значение колко много държите един на друг?
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ако нямате съвместно бъдеще, по-добре е да се разделите сега, докато все още имате трезва преценка. Както сам каза въртите се в омагьосан кръг. За да ви се получи, трябва да спрете всякакъв контакт, защото ще тъпчите на едно и също място.
Защото е невъзможно буквално , но никой не се отказва и преди 6 месеца взехме решение,да приключим уж за да е по-лесно,но 6 месеца по-късно се събуждаме един до друг..обичайки се и осъзнаваме колко е болезнено да не сме заедно. Снощи ми каза ”тръгни си - не мога без теб,но не мога и с теб” ...
На мен ми изглежда, че изобщо не сте се замислили какво става и си говорите празни приказки, създавате си сами драма... Вземете седнете като големи хора и обсъдете какво става по между ви. Изобщо има ли причина да не сте заедно? Ако има можете ли да я преодолите?
Причините са много,но да няма абсолютно никаква алтернатива да сме заедно. Говорили сме много,карали сме се,мислили сме за някакви варианти..прекъсвали сме контакти за седмици...ии накрая пак се оказваме заедно.
Еми явно още нямате намерение да прекратите взаимоотношенията си. Все някога ще се уморите от караници и ще ви писне и ще продължите напред.
Вероятно е така,надявам се да не е след като се начтазим и нараним,твърде много...Защото нещата оъиват натам и просто не знам дали трябва да се откажа,дали въобще ще успея или трябва да продължим до момента в който просто всичко приключи грозно и не осТавяйки никакви хубави спомени и всичко изчезне.
По - добре е единият да си тръгне. Ако тази "връзка" продължава, любовта ще се превърне в омраза, а омразата в безразличие..Да си с един човек принудително е болезнено самоунищожаване и на двете страни. А ако единият си тръгне, в началото ще боли, много дори, но с времето този един човек ще осъзнае грешките си, ще ги приеме и ще си помни урока, а ако това наистина е било любов, след време може отново да се срещнете и тази среща да ви покаже много отговори, на въпросите, които сега си задавате.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Еми ще видим уж си тръгнах, ще видим за колко дълго, проблема е че тя има нужда от мен, аз знам че има нужда от мен в живота си, наскоро ми каза, ти си ми най-близкият човек, най-добрият приятел.. а те изгубих.. , което всъщност се случи Януари месец, когато аз сложих край на отношенията ни, за да бъде по-лесно и всъщност повече от 2 месеца , не я потърсих, но се случи нещо и исках да й кажа и .. започнаха караници, любов,караници и т.н. , но определено преобладават скандалите и то не защото има някой друг или друга или защото няма любов, а защото няма възможност, а има безсилие.
Именно защото има нужда от теб не бива да се връщаш. Трябва да се научи да има нужда само и единствено от себе си, да бъде самостоятелна, ако се научи на това може да бъде и сама и с някого, но ако се научи само да бъде с някого, но не и сама, когато я изоставят няма да знае какво да прави.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Лесно е да го кажеш, но е доста трудно да го осъществиш.. но ще се опитам ОТНОВОЯвно това е правилният начин или поне се надявам да е така.
Казвам го защото съм го преживяла и знам.