- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща за първи път след свалка в нета
Това че сте от различни градове не е невъзможно да преодоляване. Но е факт, че някой от вас ще трябва да се премести , ако иска връзката ви да остане.
Аз мисля, че въпреки всичко, трябва да й признаеш чувствата и да се уточните.
Колкото до интерната - някой път е полезен , друг път - не. От тиийнпроблем има запознанства със семейства и деца вече, така че ..
Не можеш просто да излезеш на улицата и да се запознаеш с първата срещната непозната.
Всъщност в интерната го правиш същото.
Повечето момичета постъпват по абсолютно сходен начин мрънкат да не им пишеш или хич не ти и отговарят блокират те и не ти дават никакво обяснение, а до преди това може да сте поддържали доста добри отношения, явно не знаят какво искат! Аз не го разбирам този начин на поведение, но пък и вече ми е все едно! А до това дали ще ти се обади шанса е доста малък в повечето случаи не се обаждат!
Можеш стига да не ти пука, да не се притесняваш и да знаеш как да сваляш жените! Освен това е важно и къде ще го направиш дали ще е на улицата в парка, или в някой клуб където шанса ти е значително по-висок, защото там и жените са излезнали да търсят някого, а не просто да се шляят по улиците или да са забързани за някъде!
Мхм хора, които не ти отдаван нужното внимание и чувства не е редно и те да получават такива! Друг е въпроса дали можем да контролираме чувствата си, аз поне мисля, че съм го постигнал след няколко разочерования, вече съм претръпнал и избягвам да се влюбвам, защото е гадно и безмислено, накрая винаги страдаш ти от цялата работа!
На клуб вероятността да срещнеш момиче с твоите интереси е малко вероятно. Тоест, ако интересите ти не представляват да джиткаш по клубове. А от там би следвало, че и типа , който търсиш не е там. Нормалните хора по припнцип си намират приятели там, където им е работа, хоби. Обаче като куца това, понякога и интернета може да помогне.но рядко.
Добре, разбирам,че не можеш да се влюбиш в още от първия път в човек... бе всичко е възможно бее ка не може..
, но когато тя ти каже,че те харесва за момента приятелски и от първото излизане и прочие няма как да ми се довери и да ме хареса по онзи начин, тогава аз какво да правя? Да продължа да се опитвам,не,че би било проблем, но да пътувам нагоре надолу постоянно и да не получавам нищо.., то или ти харесва даден човек или не.. СЯ приятелски неприятелски не го разбирам.... да еба
Просто приятели как да бъдем само просто приятели? как? ми на мен ще ми кофти дори да си пишем, лафим, приятели момичета съм нямал и няма и да имам.. то не можеш да си приятел освен ако не ти е от детството или даскало, работа.. но когато си имал чувства как да си приятел с такъв човек..
Иначе за момичето: пише ми, звъни ми като е навън,вкъщи,даскало,дори като се прибира(аз като и звъна ту вдига ту е заета или ще ме набере след малко) харесва ме, споделя ми, смее се постоянно, бъзикам я, лафим си, абе теми за разговор колкото искаш... на живо като се видяхме: на мен ми беше притеснено, обаче тя не спира да ме гледа и да се усмихва, ту ме хване за носа ту ме бутне, ту се заиграе с косата ми.. В киното има няма погледнем един към друг и се смеем или кажем някоя тъпня и пак се смеем..
Момичето те възприема, като приятел. Трябва и малко повечко време, а ти ако наистина я харесваш, трябва да бъдеш търпелив.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Не знам вече какво да правя, отчаян съм и то доста... само ме е страх да не направя някоя глупост.......
ОТ една страна да пробвам, но тя си ми каза: много трудно да харесам някого..(повече от приятел) и това ми спира всякакви амбиции и всичко... тя е далеч как ще мога да я спечеля напълно никакси...
От друга страна да я забравя, да я игнорирам да не и вдигам, и колко ще издържа? ден/два и до там и то през тези дни ще съм като неадекватен..ще мисля за нея... Как да я забравя как, като вече я видях и ако преди съм я харесвал, сега вече...
В момента съм ситуацията е мега мега мега шибана, идва ми просто да замина някъде и да забравя за всичко и всеки :@
Можеш физически да избягаш от мястото на което се намираш, от човека, който харесваш/обичаш, но съзнанието ти винаги ще е там.
Позицията "приятел" не би могъл да я понесе всеки, но и тази с отдалечаването също е трудна. Изборът е твой, но въпреки всичко и го кажи открито.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Минута мълчание за поредния ни брат във френдзоната. Поръчай си един лап денс и чичо Джак
Последно редактирано от MultiVitamin : 06-04-2017 на 20:07
Опитай. За последен път поне опитай. А и така ще тестваш и себе си. Ако наистина я харесваш дали би жертвал егото си, заради нея или то ти е по-важно?
Тая не те харесва!
Видели сте се един път на живо, не те е харесала и се чуди как да те разкара.
Ако искаш все пак да провериш дали има някакви чувства към теб - спри да я търсиш! Ако те харесва поне малко - ще ти пише или звънне. Ако ли не - не се занимавай повече с тая!
Това означава да престане да се държи като мъж! Мъж без его не е никакъв мъж!
@автора - не я слушай тая!
Бих жертвал не само егото си ами и доста неща, защото когато харесвам и обичам някого е от цялата си душа..., но просто няма как да и имам пълната вяра и че тя ще бъде искрена ;]
P.P.
Грозния:
От вчера привечер, повече не и бях писал или търсил.. цял ден се занимавах по-вкъщи с работа, мислех я цял ден и цяла вечер... Сега видях,че ми е писала, но все още не съм го прочел..
Последно редактирано от Mario555 : 06-04-2017 на 21:41
Стана ми интересна темата,и затова реших да се рег.По повод свалките по нета мога да напиша цяла дисертация,с две -три думи-бързо,лесно и удобно,няма само откачалки,стига да можеш да отсяваш,при все,че хората са отчуждени в днешно време,а и чрез интернет..можеш вече и дори да си пуснеш казанчето на тоалетната,е нещо нормално да си намериш и човек в нета дори и за сериозни взаимоотношенияА по твоя въпрос,изчетох ти постовете,тази мацка не те харесва,или поне няма привличане май май от нейна страна,иска да и храниш егото,да тичкаш след нея,а и не ми се вижда много зряла,ако сте във връзка няма ли да ти е страшно емоц.затормозяващо да ти се сърди за дребнотения постоянно,повярвай ми,ще ти писне и ще я натириш...отделно си млад/доколкото разбрах/хормони,увлечения струващи ти се като нещо голямо..обаче реално като понесеш нкл любовни разочарования и понатрупаш опит ще влагаш повече разум,ако изобщо в делата на сърцето може да се намесва и това...и стига съм плямпала,на твоите години не ми пукаше особено кой ,какво,защо..а пък за егото ми изобщо,хлътвах си аз стабилно и се впусках ,че даже и някакви си мои тогава принципи си потъпквах,та...ако ще правиш нещо,атакувай смело,к'во ти пука..от опит глава не боли,но по-премерено в инвестирането на чувства,където усещаш несигурност,че ще страдаш много.Дано съм била полезна
![]()
Последно редактирано от Name669 : 06-05-2017 на 00:10
Снощи видях кво е написала към 3 часа и не отговорих.. на сутринта имах пак съобщение "Марио??" и от долу защо ми сийнваш..
писах и два три пъти и се измъкнах понякакъв начин.. тя и е ясно,че има нещо дори ми намекна: Какво ти е?
-какво да ми е? отговорих..
звънна ми после:
Пак намекна да идвам до софия.. викам кво ще се виждаме по - 1, 2 пъти в годината и до там :Д (казах с надсмешка)
ее, нали често идвашш идваш до софия, кво толкос..
Викам за кво толкос искаш да ме видиш? отговора беше ее: Не копнея не изгарям чак толкова..не си мисли,че съм влюбена..
Викам ОКей .. На ум си мисля...тогава за какво да идвам.. просто да си убивам времето и да харча пари..
Другия вариант е да я видя ПАК ДА И КАЖА Харесвам те, да и видя реакцията и да приключа
Да и казвам,че я харесвам по телефона и по фб не би звучало добре..
Последно редактирано от Mario555 : 06-05-2017 на 08:54
Ахахахаха, само не разбирам защо все още се занимаваш.
Момичето те харесва. Но чака да направиш нещо, а не да я питаш.
Или просто се държи малко по-свободно.
Да направя нещо?!?! Какво да направя ?!?!?
Целуваш я и казваш, че я обичаш. Не е сложно. Просто го правиш.
Сега ще кажете,че съм от едната крайност в другата, но мамка му и аз нз кво да правя.. и сигурно ще се прекръстя и ще сложа КРАЙ
Уж ми казава: кога пак ще идваш на софия, и като и го изцепих след 5 минути искаш ли да се видим пак и нещо ъъъъ..даден заден.. в
Вика ми добре окей, кога? викам утре или тея дни..
и от къде тоя интерес ми казва? Заради теб.. според теб заради какво? и тя ама как така.. нали каза че само 1-2пъти в годината ще сме се виждали.. пък ся реши...
Нали искаш ето, показвам ти,че мога да дойда и не ми пука.. вика добре добре, после ще поговорим и легна да спи..
Пиша и звъня и няма отговор, после ми писа към 6 и казвам, ти май се отказа?
не не съм?
Добре дай ми сигурен отговор за да си направя нещата( все пак доста път си е, пък имам и някой друг изпит в близките дни да си комбинирам пътуването и приспиването) чакам чакам.. няма я в фб..
Викам си ок, звънкам аз през това време и си запазвам стая за утре,всичко е окей, отивам утре и цял ден съм с нея, и вечерта приспивам и отивам на изпит..
и тя ми пише ок, ама за сряда, че утре трябва да си подновявам личната карта?!?!? викам за сряда не мога, измисли нещо щото всичко съм организирал и планирал... да е за утре..
Последното което ми написа е:
ne ne
Кво да я правя? Верно е изневиделица и го казвам, ама айде ся тя изобщо не влиза в положение.. щом не иска да поне да малко мине от нея... да Каже, ще опитамявно не си заслужава... и сега ми сийнва последното съобщение
Естествено ако беше обяснила като човек, да каже: ами наистина няма да мога, извинявай, дай за друг ден.. тя: Не не мога
Можех да го направя след изпита да отделя цял ден (т.е. в четвъртък), но май не виждам вече какво повече да опитвам
ще и видя утре отговора ако ми пише или звънне, но просто съм на косъм от това да приключа напълно/ що не го правя ли, щот явно наистина я харесвам .;;( /