- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща за първи път след свалка в нета
Пич, не искам да се засягаш, но действията ти са присъщи за момиче..
Как ще оставяш някаква лигла да ти прави такива номера и ти да й ходиш след гъза? Просто остави, кьорав ли си, че не виждаш как те размотава? Казах ти вече, че момичетата харесват твърди и уверени.. Тя не е видяла това в теб и сега си й приятелка, а като вижда, че се опитваш да се измъкнеш от френдзоната гледа как да те разкара.
Разкарай я първи.
BartSipson е прав/права, трябва да бъдеш малко по-твърд и уверен. Попринцип срамежливостта е сладко нещо, но ако е в големи количества става досадно. Намери баланса. И може би има точна причина поради, която те размотава, затова я попитай в прав текст.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Каза, ми че съм говорил много глупости, явно щот съм я питал да ли наистина иска да се видим, да ли държи на мен.. ми кво как да не те питам искам да знам.. и да си направя заключение..
Ами щом ти намеква нещо, значи иска нещо. Безсмислено е да я питаш.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Ок реших няма да звъня няма да пиша като луд, ей така от време на време.. казал съм и винаги мога да отида и да се видим стига да си заслужава...
По-малко внимание, тя да ме търси айде, така или иначе телефона го дига само когато и е кеф или е вечно с оправданието майка и е там, спи, пътува с рейса..., нека да звъни само тя.. ебал съм я...
Знаеш ли, че разсъждаваш, като 12 годишен.
Дръж се малко по-зряло.
Тя да ти звъни и а те търси? Знаеш че момиче, които си има достойнство, не би се натискало така на момче.
А и ако двама души се харесват, ще си пишат, без да чакат другия да пише.
Натиска се? чакай малко.. погледнато отстрани ще кажеш,че е така?
А що не помислиш за другата гледна точка, звъни само когато е свободна и когато няма кво да прави... Това за натискане ли го приемаш? що тогава като и звънна винаги или дава свободно или затваря..
Тъй като винаги си мисля първо за гадните неща: си мисля,че тя просто си запълва свободното време се мен, дълбоко в себе си се надявам да не е така, но просто всички тези доводи: сръдни, цупения, пишене когато и е кеф, звънне и вдигане когато и е кеф ме довеждат на тази мисъл..
Ако не е така окей, в грешка съм.. кво да направя да продължавам да се правя на глупак ли..
Ами явно наистина не може да говори.
Никой не те кара да се правиш на глупак.
Но как твърдиш, че я харесваш, като дори ѝ нямаш ни най-малко доверие.
Говори открито с нея.
На живо ще е най-добре.
Ами явно наистина не може да говори. - ОКЕЙ ТАКА да бъде, от днес почвам без ама що не вдигна, що не ми писа, няма фасони от моя страна, пиша- ако ми отговори,хубаво, ако иска да ми звъни хубаво..
Никой не те кара да се правиш на глупак. - никой не ме кара да, просто съм си по миличък и добричък, но това е до времемога и да обърна страницата, но просто другата ми страна е много лоша и не искам отново да я срещам.. доста глупости съм правил..
Но как твърдиш, че я харесваш, като дори ѝ нямаш ни най-малко доверие. - Харесвам я като човек, виждам че има в нея неща които са различни, но има и нещо което я е наранило или има някъв проблем, но не ми казва.. Доверие нямам и никога не бих имал пълно на никой щото съм лъган доста и хората не заслужават доверие.
Говори открито с нея.
На живо ще е най-добре. - да говоря да, но като ни делят два часа път.. малко трудно, но окей ще продължа да се правя на две и половина в името на това,че има в нея нещо което адски ми допада![]()
Ще бъде грешка ако от "доброто момче" станеш "лошото момче", и ще си бъде пагубно, не толкова за другите, колкото за теб самия.
Замислял ли си се, че щом ти ѝ нямаш доверие, може би и тя ти няма и затова се държи така?
Окей аз и нямам доверие защото съм изстрадал доста и защото съм заобиколен с такива хора, приятели,съученици, роднини....
Но тя защо да няма доверие към мен? Та аз съм супер мил и винаги съм се старал да съм се страрал да е държа като пич с момичетата, постоянно и пускам лафове, лаская я, правя и комплименти, бъзикам я, уникално много се смее уникално...пише ми постоянно и сме говорили с часове, но идва един момент в който тя хоп спира да пише, спира да вдига тела, измисля си оправдания, седи с часове на линия и се прави,че не е там .. какво става нз.. нз нз
/ един далечен авер го накарах да я бъзне да видим онлайн ли е не е ли и ко се оказа, аз чакам да ми пише, викам с явно е оставила фб отворен това онова, ко стана.. той и пише няква пълна тъпня и тя веднага отговоря познаваме ли сЕ? хахах... иначе като я питам що не пишеш онлайн си.. е тва,че съм онлайн не значило,че съм винаги на фБ..
как после да имаш доверие... стабилна е, обаче ей такива моменти и други подобни ме навяват на мисълта, че тя просто си запълва времето с мен... не че Фб е определящ фактор..
Явно трябва да спра да мисля по-малко за нея, щото тя явно това прави и с мен, когато и кеф пише, когато не и сийнва... а аз се напрягам.. да се таковам в глупака
Не само ти си бил лъган, много хора са били така, но не всички са загубили доверието си в хората.
Явно я е страх да се обвърже сериозно. Била е наранена в миналото или просто за сега не иска нищо сериозно.
Човек аз съм и казал, ако има нещо с което мога да помогна бих и помогнал.. аз като съм приятел с някой и като обичам някой ще обърна света но ще го направя това нещо.. тя Нищо такова няма.. нищо ми няма... не споделя... според проблема е от предишната и връзка и явно тоя нещо я тормози или я притиска с нещо.. поне аз така си мисля... защото преди (още в началото когато само си драскахме по някой ред) ми каза,че тоя и е отправял заплахи по телефона...
Викам окей де нали вече не сте заедно.. вика не са заедно, нямат общо само здравей/здрасти... но той(бившия и) е бил близък на баща и преди и сега... и явно нещо не е както трябва щото баща и взимал негова страна.. което малко тъпо..
Викам как така ти уста нямаш ли да му кажеш на тоя БАЩА АЛОУ.. осъзнай се бе това ти е дъщеря - и това я питах на живо, и реакцията и беше една такава все едно нещо наистина е станало.. викам добре няма да разпитвам.. да не ти е кофти..
Трябва да я предразположиш по такъв начин, че да започне да ти има доверие.
А понякога, за да ти се довери човек, първо ти, трябва да му се довериш.
Ще се опитам да и се доверя, всеки път си казвам, окей няма да се правя на малко дете и да се дребнавя за това защо не ми е писала, защо не ми вдига, що ми се цупи, явно това са си нормални кифленски истории,
ся в момента "пак се цупим", но ако в близките дни си пишем и завържем някъв разговор ще се постарая да не обръщам внимание на тези малки детайли....... или по-точно ще се правя на луд, явно на такъв трябва за да станат нещата и да не се цупи... то като има сръдни и цупения и разговорите и чатовете на вървят ;х
Просто разговаряй с нея. Колкото повече говорите, токова повече се опознавате. И това е добре. А понякога е от кавгите има полза, защото когато човек е ядосан, казва това, което мисли. Използвай го.
Днес си писахме общи неща, но я усетих вече няма го това желание... по-студена е... 10-на реда диалог и каза,че ще ходи на кафе.. писах и одеве но я няма онлайн...
Значи, било каквото е било. Ще го преживееш.
Не мисля да се откажа толкова лесно, ще продължа да и пиша... : [ друг вариант не виждам, да я оставя ей така, не не мога ..
брат, ти си досаден и си като паразит и това я отблъсква.. много ясно, че ще търси начини да се отърве от теб.. и мен някоя постоянно да ме ръчка ще ми убие всякакво желание за какъвто и да е контакт, дори да е най-красивото момиче, което съм срещал
BartSimpson е прав. Прекалено много я задушаваш, а дори не ходите. Отблъскващо е.
Какво да не и пиша ли.. да я оставя да почине няколко дни.. донякъде ще е добре да я оставя да не и пиша, но да не стане обратното след това изобщо да не пише....
Пробвай така, ако спре да ти пише се откажи наистина, а ако ти пише, продължи да ѝ "досаждаш".
Добре, ако утре не ми драсне нищо или не ми звънне уикенда няма да и пиша и да видя каква ще е реакцията.. ;х
Добре и така става.