.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

а Да изляза ли с него ?

Здравейте ! От няколко дни един мъж ми пише и иска да излезем а аз се дърпам ... не е мой тип и нз ... чудя се ... от една страна не съм канена дълго време от друга не го харесвам и ми се струва че е или луд или доста сериозно е хлътнал без да съм му давала повод ... жал ме е за него когато дойде в магазина където работя и иска да мине при мен на касата а аз като го видя отивам и редя стока и оставям колежката да го обслужи , но в крайна сметка работата ми е да помагам на касиерката а не да висим и двете на касите ...

Като излезеш с него не значи, че моментално ще станете гаджета. Дай му шанс.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Благодаря за отговора, но точно от второто ме страх , защото не искам да се стига до там ... с една дума не ми харесва ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
    Благодаря за отговора, но точно от второто ме страх , защото не искам да се стига до там ... с една дума не ми харесва ...
    Не излизай, прекратете контакт
    Няма значение колко се натиска
    Ще излезете веднъж и няма отърване, щом не се е отказал досега
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не излизай, прекратете контакт
    Няма значение колко се натиска
    Ще излезете веднъж и няма отърване, щом не се е отказал досега
    Благодаря .. . и на мен ми се струва така

Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Всъщност си права

sladyk zet kato med
    Guest
    моме я излизай с това момче на 25 години си и е хлътнал по теб а де излизай хайде

Приятно

Цитирай Първоначално написано от sladyk zet kato med Виж мнението
    моме я излизай с това момче на 25 години си и е хлътнал по теб а де излизай хайде

Приятно

незнам ... той не е мой тип ... ами ако е някой психопат ?
    Последно редактирано от Roza_bez_bodli : 05-27-2017 на 07:28

незнам ... той не е мой тип ... ами ако е някой психопат ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Здравейте ! От няколко дни един мъж ми пише и иска да излезем а аз се дърпам ... не е мой тип и нз ... чудя се ... от една страна не съм канена дълго време от друга не го харесвам и ми се струва че е или луд или доста сериозно е хлътнал без да съм му давала повод ... жал ме е за него когато дойде в магазина където работя и иска да мине при мен на касата а аз като го видя отивам и редя стока и оставям колежката да го обслужи , но в крайна сметка работата ми е да помагам на касиерката а не да висим и двете на касите ...
    А ти какво чакаш? Да се нареди на касата някой чичко с голямо шкембе и още по-голям джип, да ти остави 100 лева от рестото и да те покани на екскурзия в Париж ли ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А ти какво чакаш? Да се нареди на касата някой чичко с голямо шкембе и още по-голям джип, да ти остави 100 лева от рестото и да те покани на екскурзия в Париж ли ?!
    Познавам момиче с родители над средната класа и вече от няколко години си е гадже с едно бедно момче.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Чакам бързия влак !
    Последно редактирано от Roza_bez_bodli : 05-27-2017 на 08:41

Супер фен Аватара на RiB
    тъпа си

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    тъпа си
    И защо бих попитала ? Защото съм го написала във форума в момент на слабост или какво ?
    Когато не ти харесва една жена просто я режеш и не излизаш с нея, нали - същото е !

Супер фен Аватара на RiB
    И защо бих попитала ? Защото съм го написала във форума в момент на слабост или какво ?
    Когато не ти харесва една жена просто я режеш и не излизаш с нея, нали - същото е !
    съвет: плачи си

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    съвет: плачи си
    Благодаря за съвета ... определено ще го пробвам и то на мига , както ми е писнало !

Супер фен Аватара на corbV2
    Хм, хем си пишете, хем идва в магазина, в който работиш. Къде се запознахте? В нета? В магазина? Другаде? Странно ми е. Като не го харесваш, защо си прехвърлила контакта на различни места?
    Последно редактирано от corbV2 : 05-27-2017 на 12:00
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Хм, хем си пишете, хем идва в магазина, в който работиш. Къде се запознахте? В нета? В магазина? Другаде? Странно ми е. Като не го харесваш, защо си прехвърлила контакта на различни места?
    Беше ми намерил фейсбука видях че имаме общи познати и го приех ! Той почна да ми пише ... той пише аз чета и понякога отговарям

Супер фен Аватара на corbV2
    Беше ми намерил фейсбука видях че имаме общи познати и го приех ! Той почна да ми пише ... той пише аз чета и понякога отговарям
    Да разбирам, че те е набелязал в магазина и после те е намерил във фейсбук?
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Да разбирам, че те е набелязал в магазина и после те е намерил във фейсбук?
    явно да ...

Кажи му че си падаш по грозни и дебели мъже и че е той е прекалено красив за теб.

Цитирай Първоначално написано от MultiVitamin Виж мнението
    Кажи му че си падаш по грозни и дебели мъже и че е той е прекалено красив за теб.
    и това е вариант

Мега фен Аватара на anonymous908491
    и това е вариант
    друг път, ако се запусне и стане клошар, а след това дойде пак

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    друг път, ако се запусне и стане клошар, а след това дойде пак
    Ще му кажа че изведнъж съм променила мнението си и съм започнала да харесвам красиви и нежни мъже ...
    може и гей да стане тогава и съвсем да си отдъхна , нали :P

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом не ти е приятен защо си го приела и си пишеш с него? Някой жени нарочно давате положителни сигнали на някой мъж и като се опита да направи първата крачка го режете за си галите егото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си