.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Hybrid View

Защо да настоявам, какво ще спечеля? тя е далеч, и да я спечеля какво..? как ще подържаме връзка..
    Мислил съм.. лятото ми предстои записване на Магистър може да е в София, но кво, но кво.. пак не мога да бъде сигурен в нея.. не мога да се самонарянявам заради нея..

Харесвам я, дори мога да кажа че изпитвам вече едни други чувства които не съм изпитвал към друг човек, но трябва да се примеря с действителността..

Сърди се точно 3-4 часа или макс ден и отново си говорим...

Ето одеве ми е писала и ми е изпратила снимка/ В нея останаха билетите от киното и очилата и тя още тогава каза,че това ще ни е като първи спомен, обаче останаха в чантата и/........... на която са снимани билетите и 3д очилата и от долу... "Споменчетата" ...

- оуу запазила си ги отговорих ...и така...

Да и кажа,че чувствата са ми повече от приятелски, тя го знае, но директно не съм съм се излагал да го казвам...

И аз виждам и разбирам,че има симпатии но тя си просто по-отворена към хората смисъл обича да комуникира.. и явно и допадам но само до там.. много би било трудно..

Дайте съвет дайте да видим.. но кво и аз нз кво вече да се прави..

Цитирай Първоначално написано от Mario555 Виж мнението
    Защо да настоявам, какво ще спечеля? тя е далеч, и да я спечеля какво..? как ще подържаме връзка..
    Мислил съм.. лятото ми предстои записване на Магистър може да е в София, но кво, но кво.. пак не мога да бъде сигурен в нея.. не мога да се самонарянявам заради нея..

Харесвам я, дори мога да кажа че изпитвам вече едни други чувства които не съм изпитвал към друг човек, но трябва да се примеря с действителността..

Сърди се точно 3-4 часа или макс ден и отново си говорим...

Ето одеве ми е писала и ми е изпратила снимка/ В нея останаха билетите от киното и очилата и тя още тогава каза,че това ще ни е като първи спомен, обаче останаха в чантата и/........... на която са снимани билетите и 3д очилата и от долу... "Споменчетата" ...

- оуу запазила си ги отговорих ...и така...

Да и кажа,че чувствата са ми повече от приятелски, тя го знае, но директно не съм съм се излагал да го казвам...

И аз виждам и разбирам,че има симпатии но тя си просто по-отворена към хората смисъл обича да комуникира.. и явно и допадам но само до там.. много би било трудно..

Дайте съвет дайте да видим.. но кво и аз нз кво вече да се прави..
    Това че сте от различни градове не е невъзможно да преодоляване. Но е факт, че някой от вас ще трябва да се премести , ако иска връзката ви да остане.

Аз мисля, че въпреки всичко, трябва да й признаеш чувствата и да се уточните.

Колкото до интерната - някой път е полезен , друг път - не. От тиийнпроблем има запознанства със семейства и деца вече, така че ..

Не можеш просто да излезеш на улицата и да се запознаеш с първата срещната непозната.

Всъщност в интерната го правиш същото.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не можеш просто да излезеш на улицата и да се запознаеш с първата срещната непозната.
    Можеш стига да не ти пука, да не се притесняваш и да знаеш как да сваляш жените! Освен това е важно и къде ще го направиш дали ще е на улицата в парка, или в някой клуб където шанса ти е значително по-висок, защото там и жените са излезнали да търсят някого, а не просто да се шляят по улиците или да са забързани за някъде!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Можеш стига да не ти пука, да не се притесняваш и да знаеш как да сваляш жените! Освен това е важно и къде ще го направиш дали ще е на улицата в парка, или в някой клуб където шанса ти е значително по-висок, защото там и жените са излезнали да търсят някого, а не просто да се шляят по улиците или да са забързани за някъде!
    На клуб вероятността да срещнеш момиче с твоите интереси е малко вероятно. Тоест, ако интересите ти не представляват да джиткаш по клубове. А от там би следвало, че и типа , който търсиш не е там. Нормалните хора по припнцип си намират приятели там, където им е работа, хоби. Обаче като куца това, понякога и интернета може да помогне. но рядко.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Mario555 Виж мнението
    Мхм хора, които не ти отдаван нужното внимание и чувства не е редно и те да получават такива! Друг е въпроса дали можем да контролираме чувствата си, аз поне мисля, че съм го постигнал след няколко разочерования, вече съм претръпнал и избягвам да се влюбвам, защото е гадно и безмислено, накрая винаги страдаш ти от цялата работа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си