.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Секс за първи път.

Здравейте хора, първо искам да кажа че не съм fake. Сега по темата момче съм на 16 години и ми предстои секс за първи път а за момичето ще и е за втори проблема ми е че ме шубе и ми е голям срам да отворя тази тема с родителите си та реших да попитам вас искам някакви съвети.... някой който е запознат с тези неща и струва ли си да пробвам щом ме шубе от секса? Ще съм много благодарен ако ме посъветвате.

Ами... ще те е шубе докато си неуверен. Ще си неуверен докато не пробваш.... и през страх и излагация да минеш... добре да минеш.. рано или късно ще се случи.. другото което е ... не трябва само да те е шубе. Трябва да ти се ебе бе Sixteen. Как иначе мислиш че ще й хареса на нея? То ако го правиш шото и ти не знаеш шо ей така.. играйте там на не се сърди човече или на карти и ше ви е по-забава. Настърви се, излакоми се... пусни се и се наслаждавай на маймуната в теб ;д

Супер фен Аватара на sladura89
    Не бива да те е страх, трябва да не си притеснен, да си уверен иначе няма да се получи, по-добре когато се почувстваш готов!

И аз съм на същото мнение просто реших да попитам какво ще ми препоръчате ще помисля над отговорите ви и благодаря за вниманието! Peace

Супер фен
    Няма за къде да чакаш пич. Отивай, напраи си сефтака и това е. Надявам се момичето да знае, че ти е за пръв път ако е наясно, би трябвало да те разбере

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Гледай си уроците, не се занимавай с глупости.

И се радвай, че не си ми син, защото щеше да имаш доживотна забрана да излизаш от вкъщи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си