.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Срам ме е !

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fls63
    Абе, защо когато някой спомене СЛАДКО, всяка мисъл се отправя към вредните магазинерски или не знам си кви захарни изделия?! Нямало спасение... Хора, вие за ПЛОДОВЕ не сте ли чували? Насладете им се!
    Авторе, моля те, просто бъди себе си. Стига с този срам. Дерзай! Спорт и много течности требат. Ако толкова много се срамуваш от тялото си, промени го, както в момента правя аз. (Момичетата няма да избягат, спокойно.) Фокусирай се над себе си.
    Има безплатни фитнес програми, информация и какво ли още не... (хич да не е, има спортуващи лица в областта, в която живееш. Отиди при тях и се консултирай). Стъпвай смело. Успех!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Абе, защо когато някой спомене СЛАДКО, всяка мисъл се отправя към вредните магазинерски или не знам си кви захарни изделия?! Нямало спасение... Хора, вие за ПЛОДОВЕ не сте ли чували? Насладете им се!
    Авторе, моля те, просто бъди себе си. Стига с този срам. Дерзай! Спорт и много течности требат. Ако толкова много се срамуваш от тялото си, промени го, както в момента правя аз. (Момичетата няма да избягат, спокойно.) Фокусирай се над себе си.
    Има безплатни фитнес програми, информация и какво ли още не... (хич да не е, има спортуващи лица в областта, в която живееш. Отиди при тях и се консултирай). Стъпвай смело. Успех!
    Може би, защото сме свикнали да си мислим за плодове, когато някой казва ПЛОДОВЕ, а не СЛАДКО.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Може би, защото сме свикнали да си мислим за плодове, когато някой казва ПЛОДОВЕ, а не СЛАДКО.
    Повечето плодове са сладки, Бор.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Повечето плодове са сладки, Бор.
    И все пак отиваш да си купиш плодове, а не сладко.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И все пак отиваш да си купиш плодове, а не сладко.
    Да, Бор.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си