.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ!

Mo20
    Guest

Помощ!

Здравейте приятели! От доста време с мой приятел си пишем активно. С него се познаваме от както се помня(бяхме съседи). За жалост когато бяхме на около 5 семейството му реши да се преместят в столицата и от тогава отношенията ни захлъдняха. Смисъл ние пак се виждахме но само за седмица в годината. Така де стига детски истории. Така до днешно време. От скоро както вече споменах поддържаме активна връзка по интернет. Ние си станахме както се казва най-добри приятели. Но от извесно време забелязах, че съм започнала малко по малко да го харесвам и като нещо повече. Скоро той отново ще идва в града, но незнам как да му призная чувствата си тъй като аз определено съм от срамежливите. И дали това изобщо е правилно? Страхувам се, че ако той не изпитва същото към мен ще изгубим приятелството си. Или точно обратното. Ако започнем връзка и някой ден се скараме и съответно разделим, приятелството ни също ще си замине. Моля Ви за помощ. В момента имам нужда от съвет!☺

Ако му признаеш и те отхвърли, може да и поддържате приятелството, но дотам или просто да сте непознати.
    Ако му признаеш, тръгнете и се разделите - край или ще възобновите приятелските си отношение.
    Помни едно нещо: Всяко нещо си има начало и край. Но ако не опиташ няма как да разбереш дали си живял истински или цял живот си "живял" в съмнение и недовършени дела.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

anonymous990763
    Guest
    Наистина ли би искала да имаш връзка от разстояние?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ама чакай малко. И ти си момче, и той е момче или?
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен Аватара на sladura89
    Аз едно не мога да разбера, защо винаги 2-ма души като се разделят не могат да останат приятели, толкова ли е сложно бе мамка му???? Или, ако единия признае някакви чувства приятелството се разваля и за това никой нищо не си признава именно от страх, аз си мисля, че ако двама души са наистина приятели няма как нещо особено подобно да им развали приятелството, ако се развали такова приятелство значи, че не е било иситнско! Аз например след една връзка си останахме приятели с момичето не виждам кое е толкова сложното!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Аз едно не мога да разбера, защо винаги 2-ма души като се разделят не могат да останат приятели, толкова ли е сложно бе мамка му???? Или, ако единия признае някакви чувства приятелството се разваля и за това никой нищо не си признава именно от страх, аз си мисля, че ако двама души са наистина приятели няма как нещо особено подобно да им развали приятелството, ако се развали такова приятелство значи, че не е било иситнско! Аз например след една връзка си останахме приятели с момичето не виждам кое е толкова сложното!!!
    Успокой се малко, че ще гръмнеш.
    Хора има всякакви, не може всички да са такива, каквито ти искаш.

За да му признаеш чувствата си най-добре му купи една роза и бонбони линд

Dani_22
    Guest
    Момиче е.

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Наистина ли би искала да имаш връзка от разстояние?
    Подкрепям въпроса. Лично аз съм имала връзка от растояние и тя продължи не дълго. А когато се разделихме, бе още по-неприятно.

Супер фен Аватара на RiB
    гадно, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си