- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Уникално си тъп, Саше.
Пс- това желание само да се заяждаш от какво е породено? Асоциален начин на живот, липса на внимание, на обич към теб? Или просто си супер арогантното копеле, което се мисли за нещо велико, а всъщност си едно нищо?
Пс2- Не се захващаи с мен, че ще ти излезе през носа
Рибке внимай, че тя тренира бокс. Да не вземе да ти скъса пликчето и да ти изтече водата.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някой май се засегна
Отговорих ти по същия просташки начин. Не ми се прави на света вода ненапита. Много добре съм написала в първия си коментар, че е от китайското, което съм яла. Също, снимките бях споменала, че са от лятото, та, ако бях бременна, досега да бях родила. И не знам как ясно си е личало, че съм качила някое килце отгоре, като не ми знаеш телосложението по принцип. Както и да е, получи си същото отношение и се засегна, това ми беше целта. Мисли малко преди да пишеш или говориш.
Колкото повече потребители знаят, толкова по-добре. Както разбра, аз вече дори не се крия, заразлика от други хора.
Потребител дриймлокър пише от години наред и винаги се представя за 19 годишен тинейджър.
На почти всички е раздавала фацебоок, в който няма никаква снимка.
След случката, когато бях изнервен се свърза с мен, каза, че вече съм бил разбрал, че има и други ''особи'' и се присмя. А по-късно си изтри фацебоока. Дори имам съмения, че си променяше съобщенията.
Потребите - inweton, след случката, когато си писахме на лично - ми променяше всяко едно цитирано съобщение.
Беше ми споделял, че се опитвал да променя хора, но ставало много трудно, почти невъзможно.
Защо в противен случай да не ги подозирам в секта? Църквата не прави подобни социални експерименти.
Виждам, че потребител Соло доста грубо ги е обиждал.
Нито познаваш добре модератор индистинкт, нито аз я познавам. Това, че може да е на 18, 19. Не означава, че не може да участва в други ''организации''.
Не я обвинявам, а само споделям.
Форумът не е за запознаства, така че не ми пука.
Нека ме съдят за квото си искат, ако могат, които и да са. По-скоро те се опитват да се скрият.
Нямам нищо против вярата в Бог, в религията, в добротата. Но сектите отиват в крайности.
И понеже България до голяма степен е ''мафиотска'', няма силни държавни институции и много млади хора са в ''депресия'' за бъдещето си - сектите имат голяма свобода на изява.
Не казвам, че книгите '' Космическа трилогия'' , които ми сподели са сектантски.
Казвам, че със същия метод може да се зомбира един тинейджър. Законно и без доказателства да го манипулират.
Ето защо всеки един подобен разговор ще е удар за всяка една секта и информация за много наивни хора.
Последно редактирано от nerednosti3 : 02-11-2018 на 11:23
аз не съм казвал че съм се засегнал, това ти го казваш, досущ като грозния
разбира се това че казваш нещо не го прави истина, а засегната си ти понеже подскачаш и обиждаш
аз само казах че може да си забременяла понеже си качила кила и корема те боли, повръщаш...
ако не беше ги качила тия килца можеше да си помисля че бие на болимия, ама ще видим след 9 месеца
Не знам защо, но имам натрапчивото чувство, че тази песен е писана специално за LoadRunner:
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Признавам си, не съм сигурен в себе си и нямам здрав харакер. Търсиш доброто в хората, а попадаш на друго.
Други имат здрава психика, но целта на живота им е да карат мерцедес ес класа и да ходят по курви. Общо взето да гледат себе си пред всичко.
Последно редактирано от nerednosti3 : 02-11-2018 на 12:40
Абе, пичаги, тука обърнахте темата на онова предаване с Иван и Андрей на боксовия ринг. Кой какъв е, той си знае, като не ти харесва, не общуваш с него, не му пишеш, не спориш с него и така, ако мислиш, че на живо Ганчо комшията ти е передас, не ходиш да лепиш на входа на блока обява за това. Страшни драми.
За протокола, днеска е студено и ме мързи, ще излизам, ама по - късно, затова съм си отворил една арианка, цъкам хартстон, боцкам маслинки и бездействам по форуми, а се води, че трябва да изчистя (но ме мързи). Така си представям един ден за тотален релакс, засега се получава.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не ви лъже, хора. И аз съм чел разработката на социалния експеримент, наречен "dreamwalker" и под възраст пише, че субекта е на 19.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Не е така. Защото според мен, в много семейни компании в България. В българския бизнес.. И то в едрия български бизнес. Не става въпрос за някакви малки фирми в Каспичан, ами за наистина едрия капитал. Тези хора заедно с много политици управляват и се превръщат в модел на цялата ни демократична система. Тези стават модел на подражание за младите едва ли не. Който не му харесва трябва да бяга в чуждестранни компании, какво ще кажеш ти за това? На такива хора всеки ден трябва да им се обяснва. Сега аз приличам на сектата, но.. Общо взето, авторитетът, нагласата и функциите, които някои хора на висши постове изграждат в представите на новото поколение са нередни. Такива демонстрации подтискат интелигентните хора или им ограничават, а дори и променят начина на мислене.
Всеки човек обаче се променя, когато е повлиян от подобни среди.
Лабилни, нелабилни. Всички.
Аз мисля, че колкото повече хора говорят открито без да се страхуват, толкова по-добре. Получава се обратното. Който говори е аут от всякъде.
Това е друга тема.
Последно редактирано от nerednosti3 : 02-11-2018 на 12:58
Прав си, че за една нередност трябва да се говори, ама да ти кажа, типците от форума не мисля, че влизат с такава цел първо на първо, нали, тук не коментирам дали ги харесвам или не, просто защото съм им чел някакви мнения. Нютона ако ти е писал такива работи, ти ги е писал, защото си му писал на лично. На мен защо не ми е писал? А за чуждестранните фирми, ми аз работя в такава, причината е следната. Не, че някой ми е влиял на нагласата, защото ми е казал това и онова, а защото съм работил и в немалки български компании и в тях се плаща малко, управлението е трагично, отношението е лошо, експлоатацията е пълна и обикновено шефовете са некоректни и гледат да те минат. В нито една чуждестранна компания, в която съм работил, не съм срещал най - малкото некоректност или нередовно плащане. За протокола, в момента работя петата си работа с или без трудов договор и наблюденията ми са от опит и от приятели.
За едно си прав, че има хора, които искат да влияят на мнението на останалите, политици и прочее, съгласен съм. Затова и гледам да разсъждавам, когато тръгна да правя нещо и на първо място като някой седне да ми приказва някакви неща да се замисля защо ми ги приказва. Но тази тема в точно този форум нито мисля, че е мястото за такива разправии, нито смятам, че тия хора са сектанти, манипулатори и прочее. А ако са, просто бих те посъветвал да не им обръщаш толкова внимание, защото няма смисъл.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не трябва да им се обръща внимание, ако има такива. Но аз пиша за хора, които по една или друга причина са се хванали след някоя ''случка''. Примерно. Не е мястото тук, прав си.
Колкото за чуждестранните фирми, аз съм напълно съгласен с теб, въпреки че имам значително по-малко опит.
Проблемът, който ме притиска е, че често съм мислил по тези теми, а сега едва ли не, трябва да си наруша принципите, които съм изграждал като мнение през годините.
Защото според мен много чуждестранни фирми също ограбват българския народ. Един вид, ние ставаме колонии, с чуждо управление и тотално зависими от чужбина. Тъй като чуждестранните фирми не са малки, ами са клонове на корпорации.
Отношение и всичко е ок, имат традиции, но не мисли, че всички са ''ангели'' и при тях. Не забравяй, че идват да инвестират в по-бедните държави, за да имат по-високи печалби, сравнени с инвестициите в тяхните държави.
И когато мислиш за тези работи, логично е да си понякога в затруднение.
А животът не е мислене, ами борба..
Сега последно сектанти ли сме или мениджъри на чуждестранни фирми.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Позна !
Трънчо е точно такъв, във форума отдавна се знае !
Значи е фейк - толкова ли е трудно да се сетиш ?!
Тези фейсбуци които Друмлюка дава също са фалшиви - и това ли не се сети?!
Дава ви фалшиви фейсбуци, за да си дадете истинските - и това ли не се сети ?!
Трънчо, ти по-скоро копираш мен:
Евалата папугей !
Но не сме сигурни че е овца - може да се окаже и овен от третия пол !
Просто си прекалено наивен и се доверяваш с готовност на най-неподходящите хора !