Здравейте, съфорумци. Не знам как стана така, че се натресох на такава ситуация, но съдбата не пита. Аз съм момче на 17г. и се влюбих в момиче на 15г. Доста ми беше трудно да я спечеля, при положение, че един път й бях предложил и ми отказа. След месеци мъка най-накрая станаха нещата и всичко беше чудесно. Винаги в училище всяко междучасие бяхме заедно, прегръщах си я, радвахме си се един на друг, докато не стана нещо. Нейната майка й е ровила из фейса (колко грозна постъпка) и разбрала, че сме заедно. На пръв поглед няма нищо кой знае какво, НО в тяхното семейство тези неща не се приемат. Тя има и по-голяма сестра, която ми прилича повече на "доброто" дете, което слуша мама и тати и се води по акъла на техните. Не им позволяват да имат гаджета. Майка й като видяла това й се е развикала и я накара да скъса с мен. Като разбрах за това бях като съсипах. Виждах тъгата и нещастието в очите й, но явно нямаше избор. По-късно същия ден майка й ми писа и почна да ми се подиграва по заобиколен начин относно лични неща, които е чела в чатовете ми с моята бивша приятелка. Дори по едно време започна да си натяква мнението и да ме убеди, че тя мисли само доброто за децата си и не виждала смисъл от нашата връзка, за това я накарала да се разделим. Аз започнах да плача от смях, защото за мен това е жалко и неправилно мислене. Изпратихме се по живо по здраво и тук се намесва отново моята приятелка. Иска да сме си заедно, но да не се държим като двойка, тоест никакво прегръщане, целуване и такива сладурски глупости. Все едно като се видим в училище само да си стоим и да си говорим като най-обикновени приятели, а ние не сме такива, не можем и да бъдем. Предложи ми да го караме така, докато нейната сестра не завърши училище, а тя има да учи още две години.. Не знам как да постъпя, майка й очевидно не ме одобрява и аз не знам какво да правя. Не мога да издържа без да я целуна.. Какво бихте ме посъветвали? Как да постъпя в тази ситуация? Благодаря предварително.