- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Заслужаваш по-добро"
Здравейте хора.Пише тук с цел да споделя и да изкажете мнение.
Да започна така на 19 години съм тъкмо завърших.Знам че до някъде не е нормално момче на 19 да е нямал гадже или да не се е целувал-знам но факт.Искам да изпитам тръпката от това да се разхождаш с някого да се гушкате да се лигавите(по принцип съм сериозен) да я носиш на конче и т.н.До сега съм излизал на среща 2-3 пъти общо 2 момичета.И с още 2 съм контактувал през интернет.Та интересно ми е "Заслужаваш по-добра от мен" някакво шибано истъркано оправдание ли е или просто ме режат.По принцип съм много мил и грижовен човек с голяма сърце готово да обича истински но уви.... Може да ви изглеждам разнежен може и така да е просто ми липсват моменти на любов.Понякога се депресирам доста и добягвах до бутилката но в последствие осъзнах че това не помага защото за момента си по добре но веднъж като мине действието всичко си е по старо му даже по=зле с главоболие.
Значи мислиш, че заслужаваш по-лошо, така ли.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Притесняват се да не те счупят, защото им изглеждаш крехък и лесно повредим.
Не мога да бъда твърд.Знам че света е пълен с жени но защо не откривам моята.Дори да открия нещо ми викат:"ти си добро момче заслужаваш повече" какво повече бе хора да не би другите момичета да имат златни .......И те са жени все пак какво повече може да имат.
Не знам какво заслужавам,но искам нещо защото се чувствам доста самотен по някога.
Може би ти го казват защото си падат по-мъжкарите.
А други може би, защото наистина си прекалено добър за тях. И знаят, че ще те наранят, а всички знаем, че момчетата приемата разделите доста тежко.
Като за начало контактувай с момичета, като с приятел, а ако някое иска нещо по-задълбочено, то ще го усетиш.
Но въпреки добротата си да ти е по-трудно, не се отказвай от нея.
А ако наистина срещнеш точното момиче, никога не се отказвай от нея.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Бъди твърд, бъди мек. Бъди силен, бъди слаб. Бъди добър, бъди лош. Бъди, бъди, бъди...
Бъди себе си. Бъди верен на това, което си. Не се променяй заради никого. Какъвто си, такъв бъди. Няма да се променяш само и само да забиеш някакво момиче.
Режат те!
Никоя не харесва такива:
...да знаеш!
В превод от женски това означава - "ти си смотан, АЗ заслужавам повече"!
Тънко те отрязват и ебават, като дори не си даваш сметка за това!
Най-тъпият възможен съвет!
Нали досега като е бил себе си и до къде е стигнал?!
Не променяй себе си , а недостатъците си. Работи върху себе си. Същността ти все някога ще се хареса. Може утре, може и след 10 години. Изпитание е.
На мен ми се струва, че си слаб психически и от там идват проблемите. Като цяло, тая фраза е доста малоумна и вероятно се касае за чисто и просто рязане. Какви са причините за това, трудно може да се каже без да те познаваме.
И кво? Да ходи и да се прави на такъв, какъвто не е само и само да топне чушката ли? Да пише във фейсбук - "GM, GN", "kafence malko", "zadai mu" и да виси по цял ден по кафенетата и по дискотеките като всички олигофрени ли? Само и само да забие няква проста овца, дето само знае как да си напише името и как да се прибере. Да се преструва, че примерно е някъв мачо и гъзар, а всъщност да е пълен комплексар, само и само да се хареса на дадено момиче? Не, човек, по-добре да е сам и да търси някоя, която ще го оцени какъвто е всъщност, а не да играе роли и да се преструва.
Случвало се е, да.
Точно така! Щом иска "да топне чушката", защо да не се прави на какъвто трябва, за да го постигне?! Много други хора правят същото.
И каква е ползата от това?!
Очевидно никоя не го е харесала "какъвто е всъщност"! Ако продължи в същия дух, ще си остане сам - това ли му препоръчваш?!
Ако не успяваш в нещо - сменяш тактиката! Само тъпанар би продължавал да опитва да постигне нещо, по начин който не работи!
И преди и сега,но по-рядко.
Чудя се дали да не потърся професионална помощ от психолог.Да поработим върху характера ми.
Мисля че проблема ми е,че уважавам жените.Нагледен пример един от бившия ми клас,пълен тъпак тревоман дилър лентай гледа само как да измами някой.Познавам го от 5 години знам го що за човек е и що за характер,но постоянно го гледам с топ момичета от града веднъж се засякохме когато беше с приятелката му това абсолютно не е той.Но явно играта му се харесва на момичетата.
тя приятелката му е наркоманка, гледах я по телевизията, показваха, докъде водят наркотиците
Иначе наистина трябва да променя нещо.Мисля за някакво бойно изкуство.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.