Първоначално написано от papugai и всичко видимо в тях ще е едно и също нищо не налагай твоята гледна точка над другите Но ще е различно място.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Но ще е различно място. с идентично съдържание на нищо нищото си е нищо където и да е в каквото и да си го сложил
Първоначално написано от papugai в смисъл преди година две да не ги кръсти Мура и Соло В смисъл преди десетилетие.
Първоначално написано от Indistinct В смисъл преди десетилетие. хехехехех те Соло и Мура изглеждат като толкова големи
Първоначално написано от papugai с идентично съдържание на нищо нищото си е нищо където и да е в каквото и да си го сложил Ама тук става дума за различни точки от пространството, не за това какво то съдържа. Виждаш различно място и толкова.
Първоначално написано от papugai хехехехех те Соло и Мура изглеждат като толкова големи Не ги сравнявай с костенурки, обидно е.
Първоначално написано от inewton Ама тук става дума за различни точки от пространството, не за това какво то съдържа. Виждаш различно място и толкова. значи се изяснихме гледната точка зависи само от въображението щото гледайки едно нищо само въображението може да запълни нищото
Първоначално написано от Indistinct Не ги сравнявай с костенурки, обидно е. обидно за теб обидно за тях обидно за мен или обидно за целия човешки род
Първоначално написано от papugai значи се изяснихме гледната точка зависи само от въображението щото гледайки едно нищо само въображението може да запълни нищото Вече се рабрахме, че няма "нищо".
Първоначално написано от inewton Вече се рабрахме, че няма "нищо". нищо видимо а всичко невидимо се вижда само с технически средства каквито не е имало преди 2000 години
Първоначално написано от papugai обидно за теб обидно за тях обидно за мен или обидно за целия човешки род И за костенурковия също.
Първоначално написано от Indistinct И за костенурковия също. а ако някой е кръстил две костенурки Соло и Мура не казвам, че ти си толкова изперкала ма всичко е възможно
Първоначално написано от papugai нищо видимо а всичко невидимо се вижда само с технически средства каквито не е имало преди 2000 години Не само с очи виждат/са виждали хората. А има и такива, които с очи гледат и не виждат.
Първоначално написано от inewton Не само с очи виждат/са виждали хората. А има и такива, които с очи гледат и не виждат. айде без да се нападаме кофти изглеждам с очила има недостатъци, но е важно как изглеждаш все пак
Първоначално написано от papugai а ако някой е кръстил две костенурки Соло и Мура не казвам, че ти си толкова изперкала ма всичко е възможно Хора всякакви. Костенурки също.
Първоначално написано от Indistinct Хора всякакви. Костенурки също. нали си от Бургас защо бракониерстваш в Русе
Първоначално написано от papugai нали си от Бургас защо бракониерстваш в Русе Бургас не ми харесва като град. Не можа ли да ми измислиш по-добър?
Първоначално написано от Indistinct Бургас не ми харесва като град. Не можа ли да ми измислиш по-добър? мога да измисля Плевен ама там е голям разврат и вашите няма да те пуснат
Първоначално написано от papugai мога да измисля Плевен ама там е голям разврат и вашите няма да те пуснат Плевен също не е сред любимите дестинации.
Първоначално написано от Indistinct Плевен също не е сред любимите дестинации. в Ню Йорк няма да те пратя колкото и да се оплакваш
Първоначално написано от papugai в Ню Йорк няма да те пратя колкото и да се оплакваш И без това костенурките се чувстват ниски, не е необходимо да добавяме 50+ етажни сгради. ?
Първоначално написано от Indistinct И без това костенурките се чувстват ниски, не е необходимо да добавяме 50+ етажни сгради. ? те се чувстваш ниски щото са ниски не е въпрос на чувства значи изяснихме височината ти - ниска останаха още няколко
Първоначално написано от papugai те се чувстваш ниски щото са ниски не е въпрос на чувства значи изяснихме височината ти - ниска останаха още няколко С това дедукционно чувство ще ти е нужен много успех.
ако нямах бан в калдата можех да питам Соло но и не съм чувал за манекенка, която да си крие мерките обаче манекенките са високи
Първоначално написано от papugai ако нямах бан в калдата можех да питам Соло но и не съм чувал за манекенка, която да си крие мерките обаче манекенките са високи Аз пък не съм чува за манекенка костенурка.
Правила