Първоначално написано от papugai оу, направо сън не ме лови нали си личи Да, личи си, от 10 часа си във форума без прекъсване, предполагам моето завръщане е причината за тази активност.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Да, личи си, от 10 часа си във форума без прекъсване, предполагам моето завръщане е причината за тази активност. не се усетих, ама ми е кофти за нютон, на него му е приятно да си пишете, аз само време запълвам
Първоначално написано от papugai не се усетих, ама ми е кофти за нютон, на него му е приятно да си пишете, аз само време запълвам Щом казваш, все пак си слушал другаря Живков, друго е...
Първоначално написано от dreamwalker Щом казваш, все пак си слушал другаря Живков, друго е... и ти си го слушала, ма не си разбирала, ама си слушала нали сме били задължени да го слушаме хохохохох понеже тва ръсиш нонс стоп
Първоначално написано от papugai и ти си го слушала, ма не си разбирала, ама си слушала нали сме били задължени да го слушаме хохохохох понеже тва ръсиш нонс стоп Аз мислех, че го харесваш, не за друго, ще говоря за Югов вече. И не ми говори на "ма", много е просташко.
Първоначално написано от dreamwalker И не ми говори на "ма", много е просташко. тва с малко въображение ще мине за комплимент благодаря
Първоначално написано от papugai тва с малко въображение ще мине за комплимент благодаря Пак заповядай.
Правила