.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 167

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    нищо лично към дримока и папагала, но е достатъчно да им видиш форумната активност за да ти стане ясно доколко достоверен източник на информация са по темата
    в най-добрия случай да са още хлапета. в най-лошия - неудачници

във всеки случай се рови. Ако имаш познати в някои от по-свестните компании - питай ги. Не си оставяй личното инфо в този кенеф.

// дримок, в най-добрия случай да си ми виждала фейса отпреди 5-6 години. повече от това, и евентуално скайпа ми, няма да намериш в нета. А да вържеш името и личния ми мейл към профила ми тук просто няма шанс.
    И какво ѝ е на форумната ми активност, о, велики Аурис, интелектуален титан на тийнпроблем?

Намерила съм много повече и не само от нета. Няма ли шанс. Преди около половин година тук беше започнал да пише един политик и той мислеше, че няма шанс някой да разбере, беше много неприятно изненадан, когато му пратих линк към едно негово изказване в медиите.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    И какво ѝ е на форумната ми активност, о, велики Аурис, интелектуален титан на тийнпроблем?

Намерила съм много повече и не само от нета. Няма ли шанс. Преди около половин година тук беше започнал да пише един политик и той мислеше, че няма шанс някой да разбере, беше много неприятно изненадан, когато му пратих линк към едно негово изказване в медиите.
    Дрийм, животът извън интернет не е толкова лош;
    Това кого харесваш или не , и защо, си е лично предпочитание, ти го наричай расизъм;
    Толкова ли се срамуваш от себе си, че нон стоп трябва да преследваш други хора, за да се самовалидираш или нещо такова
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Дрийм, животът извън интернет не е толкова лош;
    Това кого харесваш или не , и защо, си е лично предпочитание, ти го наричай расизъм;
    Толкова ли се срамуваш от себе си, че нон стоп трябва да преследваш други хора, за да се самовалидираш или нещо такова
    Доста си далеч от истината всъщност, но продължавай да правиш предположения, ще уцелиш.

P.S. Аурис има меко казано отвратителни коментари, в които е напълно сериозен, за разлика от теб егото му е стигнало такива върхове, че не е способен да различи ирония вече.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-03-2017 на 08:45
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си