- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- изтрийте ми акаунта
не излизаш от тук, лузър
и си намерил един дебел. тр да спра да влизам тук; вдига ми кръвното някви хлебарки да ми се дървят
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Как се справяш с тази агресия на работното място.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
леко да седна да ти 'разяснявам' квото и да било, ненормалник. толкова дебили дето ровите на хората из профилите сте се навъдили тук, че даже съжалявам, че има 1-2ма на които съм пускал фейсбук и скайп
бахти откачалките
хаха ок не се получи
обикновено ме дразниш въпреки че знам че това е целта
този път просто е тъжно
пробвай пак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от dreamwalker : 06-03-2017 на 08:45
мечешката услуга не себе си ще я направиш ако тръгнеш да ми разнасяш инфо, до което си стигнал през скайп чатовете за безживотници
много внимавай в картинката
Ако Аурис чете това, искам да му кажа, че аз нямам нищо против хомосексуалните, не съм хомофоб, не е нужно да отправя агресията си към мен.
не си толкова устат по форумите за комп. графика
дано не опреш до мен да ти гледам св-то някой ден, толкова имам да ти кажа брат
драскай си иначе
малка държава сме
ти само хуя можеш да ми гледаш
нали си фенче на пишките
смотани некадърници като теб търсят да бачкат за някой
за тва си такъв насран и трепериш за "реномето" си
аз казах квото имам да ти казвам. хубаво че такива като тебе не минават през ситото
ти си бачкай за себе си, жив и здрав да си. опазил ме господ да си ми колега
хохохохох
сякаш съм те викал да казваш нещо
ядосано некадърно човече
колеги с теб не можем да бъдем посмъртно
аз гъза си не бих го продал, ма теб гледам не ти пречи
само дето голям страх някой да не кажел нещо за теб
то във ФБР да бачкаше, нямаше да са те стресирали толкова