Първоначално написано от inewton Вече споменах, че не става дума само за теб. Точно ти не помня да си правила такива коментари, ти по принцип не правиш подобни коментари. Йей. <3
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Йей. <3 Това не решава проблема. Не виждам защо се заяждате с него, аз не съм го видял да проявява ad hominem, oсвен ако не го предизвикат.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Това не решава проблема. Не виждам защо се заяждате с него, аз не съм го видял да проявява ad hominem, oсвен ако не го предизвикат. Nope, той постоянно го прави, затова дълго време мислех, че е по-малък от мен. ;д
Първоначално написано от dreamwalker Nope, той постоянно го прави, затова дълго време мислех, че е по-малък от мен. ;д Не съм забелязал да го прави.
Първоначално написано от inewton Не съм забелязал да го прави. Защото не е било към теб, подозирам. ;дд
Първоначално написано от dreamwalker Защото не е било към теб, подозирам. ;дд Не взимам обидите на хора, които не познавам на сериозно. На тези, които познавам също, ама това е друг въпрос. И все пак нямаш нищо срещу него.
Първоначално написано от inewton Не взимам обидите на хора, които не познавам на сериозно. На тези, които познавам също, ама това е друг въпрос. И все пак нямаш нищо срещу него. Аз също. Но това не означава, че не се подразбира злобата, с която са отправени към теб. А моето заяждане е невинно, просто той (и още един-двама) се възприема твърде сериозно и не може да направи разликата, която други потребители могат.
Правила