Първоначално написано от inewton Да, веднага ще откажа. И ти ли си луднал по т. нар. костенурка? Не знам какво й харесвате, ама то си е ваша работа. аз съм голям фен на Пратчет, а 200 кила костенурка ми навява разни асоциации
Първоначално написано от papugai аз съм голям фен на Пратчет, а 200 кила костенурка ми навява разни асоциации Пратчет... Още едно нещо, по което се различаваме.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Пратчет... Още едно нещо, по което се различаваме. сигурен съм, знам му мнението за религията
Първоначално написано от papugai сигурен съм, знам му мнението за религията Не е свързано с религията, не харесвам такъв жанр още отпреди да стана вярващ.
Първоначално написано от inewton Не е свързано с религията, не харесвам такъв жанр още отпреди да стана вярващ. ми то религията с пълна сила се вписва в същия жанр не харесваш едното, а вярваш в другото
Първоначално написано от papugai ми то религията с пълна сила се вписва в същия жанр не харесваш едното, а вярваш в другото Въпрос на гледна точка.
Първоначално написано от inewton Въпрос на гледна точка. ако двамата гледаме в нищото, но гледаме под различен ъгъл кой от двама ни ще види нещо различно от другия
Правила