няма откъде другаде да ми имаш името освен ако не ме знаеш ирл. а ако се окажеш този, който си мисля (щото имам подозрения че едно килерно подмолно интригантско педалче се подвизава тук) - е тогава вече ква случка ще ти се случи идея си нямаш
в реалните си 'интеракции' нищо не прикривам - познатите ми знаят, че пиша тук, а и тук, и ирл от устата ми излиза едно и също ама с тая разлика, че наживо такива мишки като теб не си позволяват да се дървят и не ми се налага да си 'показвам същността'.
ако ме познаваш реално, пробвай се така да ми говориш да видим ще ти оставя ли зъби в устата.

2-3ма тотални задръстеняка сте в тоя форум, които шарите от тема на тема да провокирате, сипете подмолничко лайна и после мрънкате като ощипани някой като ви отговори. И такава самоубеденост, такава необходимост да критикувате, че направо мирише на неудачние и комплексарщина.
Я бий една пауза и прочети първите 2 страници наново. Т'ва от хора без психични отклонения може ли да дойде бе? Вие нормални ли сте въобще ? Откъде-накъде ще си позволявате да ме коментирате мен ? И кво очакваш - да се дървите и да си трая 'щото ... 'щото сте много светнати или кво ? Моето его било огромно .... Т'ва ... ??? Наистина нямам думи просто.
И са седнал да ме заплашва, че ще ми пуска личното инфо, та Гугъл да го индексира и тоя кенеф да ми излиза под името. Я бий една пауза и се осъзнай.