.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    DarkMine
    Guest

Две момичета и едно момче

Здравейте,аз съм момче и да ...заглавието подсказва всичко,почти всичко. Значи ще се опитам накратко да ви го обясня. Едното момиче всъщност ми е много добра приятелка и се знаем от малки и ме уреди да изляза с нейна много добра приятелка и се харесахме и тръгнахме вече близо 4 месеца съм с това момиче. Да ама сега и приятелката ми от детството започна да има чувства към мен. Как разбрах ли? Ами започна да ми говори неприятни и неверни неща за приятелката ми (нейната много добра приятелка с която тя ме уреди).Не разбрах веднага ,но се случи след време. И сега знам какво да правя,но все пак реших да ви попитам и вас дали ще бъде правилно. Мисля да си избера момичето с което съм в момента,а това момиче ,с което се знаем от малки да го премахна от живота си .. Нямам чувства към нея. Да развалят се не едно а две силни приятелства но не знам как иначе да се постъпи. Това смятам да направя. Правилно ли е или не ? Благодаря ви много !

П.С. И двете са на 20 , а аз на 18 .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    пробвай с три момичета
    а дано някоя от двете има сестра
    в краен случай става и майка
    стига да е запазена и с големи цици

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хахахаха

Иначе - вярно е - приятелката ти действа долно спрямо гф-то
    Кажи й го в лицето, че това е причината, и може някой ден като се кротне пак да сте приятели
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Аз на 18 имах само 6-ци в даскало.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MultiVitamin Виж мнението
    Аз на 18 имах само 6-ци в даскало.
    и сигурно си бил в 7-ми клас

5-ти бях ве

Сигурен ли си, че приятелката ти "неверни" неща за гф-то ти, а не истината? Първо се убеди в това и след това мисли какво да правиш.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Повече от фен Аватара на fls63
    Вариант първи- да кажеш на приятелката от детството ти, че искаш да си останете такива (колкото и да е трудно за нея) и да разкараш гаджето с което си едва от 4 месеца. Всъщност, не знам, имаш ли и ти чувства към приятелката ти? А колкото до решението ти да зарежеш заради него (гаджето) приятелката ти, е глупаво.
    Вариант втори- да обясниш на приятелката ти, че трябва да се радва и подкрепя връзката ти с друга, а не да разкрива чувствата си (в което няма нищо лошо, но не и в неподходящата ситуация).
    И отделно, да, сигурен ли си ( както кава Free Soul), че всъщност приятелката ти не казва истината? Може би казва точно нея?!
    Ох, не знам, не знам. Само мисли трезво и не загърбвай дългогодишно приятелство.
    Последно редактирано от fls63 : 06-04-2017 на 20:22

Проблемът на момчетата е, че винаги искате да е на вашето.
    Не си помръдвате поне малко задниците, за да спечелите сърцето на някое момиче (пофлиртувате с някое момиче)
    Едва ли не чакате от първата среща да седне в краката ви и да започнете да се мляскате. Това е грозно гледка.
    Постоянно се оплаквате, че сте попаднали във вашата "френд зона" това е пълна простотия на простотиите.
    Гледайте обективно на нещата. А не само така, както ви изнася.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

^
    пичът какво споделя, ти какво говориш

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    пробвай с три момичета
    а дано някоя от двете има сестра
    в краен случай става и майка
    стига да е запазена и с големи цици
    ко му обясняваш то тоя нищо не разбира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми