- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се върна ли?
Здравейте,
Съсипах приятелката си, наистина я съсипах, нараних я изключително много и съжалявам дълбоко за грешките и лъжите си, това беше преди 4 месеца, тя разбра много неща и ме остави, беше нереално наранена, до колкото знам е влязла и в болница, получила е някакъв шок или нещо такова, ужасни неща, но аз това не го знаех тогава де, след като тя ме заряза, аз повече не й се обадих много дълго време.Реших, че щом е свършило значи не е било истинско или някакви глупости само да се убедя, че не трябва да съм с нея, но се оказа че другите не запълват празнината, а аз се чувствам безкрайно празен и с времето все по виновен, започнах да ходя до тях, да й звъня, да й пиша, тя не спираше да ме отблъсква, всеки път в който ме видеше плачеше, беше ужасно, но аз бях настоятелен и тя започна да говори с мен. Не говореше както преди естествено, беше груба и нищо общо с момичето, което беше, но това е разбираемо. Обичам я или поне обичах я много, и въпреки ужасните неща, които й причиних тя ме обича, продължава да говори с мен, да ме вижда, не ме допуска много до себе си, но ако съм постоянен ще си я върна, но иска едно нещо от мен да й кажа цялата истина, а направя ли го ще я нараня много много повече отколкото някога е била, та въпроса ми е трябва ли да се върна при това момиче или да я оставя ?
говори малко с факти, какво си направил точно
и родителите й съгласни ли са да се виждате
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Изневерявах й , лъжех я за всичко освен за чувствата ми към нея, например къде съм с кой съм и още много неща.
Родителите й , нямат нищо против мен, ,тя всъщност никога не каза, че заради мен е в това състояние..майка й дори мисли, че още сме заедно.. тъй като имат доста сериозни семейни проблеми (смърт в семейството, болни хора итн ) и тя е решила да не казва, че сме се разделили.
защо си я лъгал
защо си й изневерявал
ако сте заедно, сигурен ли си , че няма да изневериш пак
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
той само дето не я е пребивал, иначе всичко друго в включил
Лъжех я защото, бях започнал вече, когато се запознах с нея, бях приключил доста сериозна връзка и честно казано не ми пукаше коя е, просто исках някоя да ме иска, избрах това момиче защото беше свястна и знаех, че няма да ме предаде както предишната,още в началото тръгнах с лъжи, че съм добър човек и тн, много лъжи за да ме харесва, защото в случая с красивите, умни и сериозни момичета, външния вид не е достатъчен. Имах нужда да ме обича и тя се влюби в лъжите ми, постепенно и аз се влюбвах, изневерих й само 2 пъти, като единият не се брой, тъй като бях толкова надрусан и пиян, че не можа да ми станеи не правих секс..
Не знам, дали няма да я нараня отново, просто е толкова тъжна постоянно, че сърцето ми се къса като я виждам толкова съсипана..
Та, разкажи ѝ цялата тази история от "а" до "я" и ако е толкова глупава за да ти даде втори шанс, ще го направи, ако ли не - не ѝ се навирай в живота повече. И да те разкара, това не значи, че не те обича, но всъщност ако ти прости ѝ с времето ѝ стане безразлично, значи не чувства нищо към теб.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Изобщо няма какво да й се обясняваш, да й казваш всичките тези неща, а направо си вдигай чукалата и бягай от нея. Момичето заслужава по-достоен човек от теб и като не си могъл да бъдеш този човек първия път, оставяш я да намери този, който ще е.
Знам, че заслужава повече, но е толкова тъжна постоянно и плаче и знам, че има нужда от мен, ужасни неща й се случват и аз мога да й помогна, да я подкрепя, поне да й бъда приятел, ако не друго, прекрасен човек е , не съм срещал всъщност по-добро момиче, а я съсипах и не спирам да се чувствам виновен.
Чувстваш се ВИНОВЕН, защото СИ.
Или се махай от живота ѝ или опотай да изкупиш вината си.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Ще те преживее, а ти трябва да я оставиш да го направи. Какви са тези прещраквания 4 месеца по-късно само да я объркаш... Имал си шанса да си до нея, а сега ако искрено ти пука за нейното състояние, ще я оставиш сама да се излекува и сама да се справи с тежкия период. Това ще ти е като обица на ухото как да се държиш за напред. Извинявам се, ако съм била остра.
Сега отново говорихме,бил съм я лъгал пак,държеше се зле дори не знам за какво смята че я лъжа,беше доста неприятно отново..казах й че искам да сме приятели,да съм в живота й,каза че иска да я оставя намира,да не й пиша,да не й звъня..да не я търся. Казах й й,че съжалявам за грешките си и искам да е в живота ми и аз в нейния,извинявам се толкова много,преди ме болеше когато се държеше зле,даже съм и плакал,но вече не боли и й го казах,казах й че вече не боли,а тя каза че й разкъсвам сърцето.. май трябва да я оставя,но ми липсва да е в живота ми.. сега ще трябва да прецакам друга..
Адски си долен обаче.
Когато момиче разбие мъжко сърце е кучка и курва, а когато стане обратното пак момичето е виновно и вместо да си вземеш белвжка от шибаната си постъпка, ти си си наумил да я направиш отново и сигурно в по-големи размери.
Не,не,не! Нямах предвид умишлено,че ще постъпя зле,просто винаги така се случва,не защото съм лош човек или че искам да нараня някого,естествено че не искам, когато я нараних и мен ме.болеше.и аз плаках и се молех и правех всичко,на мен не ми беше добре ,да й казвам че я обичам и я искам,а тя да ме.отблъсква и да казва че не ме обича,но бях там защото имаше нужда от мен. Не искам да прецакам абсолютно никой бих искал да я върна и да я правя отново щастлива,но не мога, а имам нужда от щастие,както да ми дават така и аз да давам.
Пич, биеш ми на психопат ;д. На някои неща, които казваш, и сам не си вярваш. Остави я тая мацка и се замисли за нататък какво искаш от една връзка. Ако не те кефи да си само с една, имаш няколко варианта. Първият е да не влизаш в сериозна връзка, другия е мацката да е наясно и да е окей да те дели и третия е да си достатъчно дискретен.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Хаха защо да ти бия на психопат? Сложни са ми отношенията с жените, забелязал съм, че не се стараят брат, влюбваш се и е окей, любов ама спират да се стараят да те поддържат влюбен, не всички естествено, но масово е така, а и в един момент свикваш с ежедневието, работа, университет и т.н .. Аз искам да съм само с една, понякога правя грешки, това че съм изневерил не означава, че не обичам или че не оценявам човека до себе си. А дискретност уж винаги има, ама се случват гафове и се изпускаш, било когато сте се скарали и си крещите и наранявате, било когато си пиян, било когато спиш и бълнуваш хах хиляди варианти и се издънваш, но е важно щастието, любовта хаха Аз съм човек, който иска винаги да е влюбен, харесва ми да съм влюбен , един познат каза, че съм допамино зависим![]()
![]()
"това, че съм изневерил не означава, че не обичам човека до себе си"
Напротив, точно това означава. Ти си свикнал да си с нея и изведнъж като изчезне човекът, който ти чеше егото го търсиш обратно като си мислиш, че го обичаш, но не е така. Обичаш себе си и имаш нужда някой да ти ходи по гъза. Ако наистина я обичаше нямаше да й причиниш тези неща.
BartSimpson е прав.
Остави това момиче, наранил си я достатъчно, та да продължаваш да го правиш.
Но ако намериш някого, който да си струва, не наранявай и него, защото накрая ще останеш САМ.
За мен си страхливец. Страх те е от мисълта за сериозно обвързване с човек. Не си готов просто. Вземи си поживей, подреди си приоритетите, обърни внимание на себе си и нещо, над което да поработиш и когато си готов да се отдадеш на един човек само, пробвай пак![]()
Брат, разбирам те ама я остави да си се справи сама. Достатъчно й е сега мъчението, че и ти да си там и да я нараняваш. Нареди си една линия, пуши един кос, пии едно уиски, поръчай си една курва и си продължи живота.
Да.. оставям я , оставям я .. не искам да я наранявам повече, нито себе сиА колкото до това дали съм страхливец, така е да, аз не го крия, всъщност относно чувствата си винаги съм бил искрен с жените и винаги съм казвал, че ме е страх от очакванията на хората към мен, колкото повече очакват толкова повече мизерии правя.
Мерси на всички за отговорите![]()
Така са правили и с теб, нали? Колкото повече си очаквал, толкова повече разочарования си поучавал?
набийя хубаво преди да спреш да я преследваш
да си знае тя, какво е загубила