.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Така са правили и с теб, нали? Колкото повече си очаквал, толкова повече разочарования си поучавал?
    Ами вероятно, но аз съм доста голям егоист, също така съм изключително лицемерен в отношенията си с жените, така да се каже. Тъй като аз очаквам много неща, но не искам да очакват от мен огромни неща,но това е някакъв личен проблем. Имаше едно готино филмче едно време Малкълм и имаше хубава реплика " Нищо не очаквам и пак съм разочарован", та не очаквах нищо дълго време и си бях разочарован, започнах да очаквам и съм по разочарован, но вината е изцяло моя, дори не се сещам за 1 жена, с която някога съм се разделил заради нейна вина, аз винаги съм бил виновен, но имам желанието да съм влюбен и щастлив и опитвам, уча се от грешките си, преди бях по обран и не признавах чувствата си, сега се научих , така че грешен опит няма, само е жалко за сълзите и болката която си причиняваме, но защо да ти е лесно като може да ти е трудно.

Трябва да се доверяваш на хората.
    Трябва да имаш очаквания, дори и да има опасност от разочарования.
    А и няма винаги да те разочароват, но дори и да го правя - не се отказвай. Но и ти не разочаровай, защото сам знаеш, какво е.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Сигурно трябва, но като знам аз как съм постъпвал и как съм лъгал, как да повярвам, че някой друг не би го направил..
    Както и да е, темата беше за друго, не за емоционалните ми повреди, няма да притеснявам момичето, просто се надявам наистина след време, да разбере, че не съм искал да я нараня и наистина държах на нея и да е добре,защото всичко минава.

Мислиш, че щом ти си такъв, всички са, като теб, но не е така и след време ще го разбереш.
    А за момичето, ти ще си ѝ урока в живота, а това би било добре. Стига да не я превърне в някоя безмилостна "кучка", това ще навреди на другите и на нея самата.
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Да, така е, има време.
    А до момичето, няма да се превърне в лош човек тя е най-добрият и прекрасен човек, когото познавам.
    Лошото е, че аз бях първият мъж когото обича и когато се разделихме ми каза " Ти си първият когото обичах, как можа да ми съсипеш първата любов" .. беше ужасно, като си спомня.. не съм искал !

Това е още по-гадно за нея. И вероятността да се превърне в нещо друго заради теб е огромна.

Знам, но какво да направя, не мога да върна времето, не мога да се чувствам месеци наред виновен, извинявах се, плаках, молих се.. не направих нищо освен да я наранявам повече, както всички ме посъветвахте , трябва да я оставя и ще го направя, никога не съм искал да се стигне до тук и да свърши така грозно !

anonymous990763
    Guest
    Не се връщай.

Не си искал, но е станало. Приеми грешката си и не я повтаряй.

Не търси прошка от нея, може да не я получиш никога. Прости на себе си за дето си постъпвал така и се старай да се промениш към по-добро. Успех.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Остави момичето на мира!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си