.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Малко ъпдейт за ситуацията - реших да послушам приятелите и да и покажа че ми дреме за нея.. пратих и букет цветя.. снощи ми писа "мислих много за предложението ти да ходим в България наистина ми харесва идеята и много ти благодаря за това" но не мисля че мога да дойда ти ще ходиш Август а аз в края на Август почвам университет ще съм 3-ти курс искам малко време преди учебната година да се подготвя защото ще е доста тежка година, наистина ми харесва това че ме покани и го оценявам но няма как да дойда това лято" - а преди 1 месец ми пращаше оферти за евтини билети които е ровила из интернет както и да е.. . Днес си влизам в банковата сметка и виждам че парите ми за букета са върнати от компанията - пише че цветята са отказани.. Продължяваме напред както се вика.. Баща ми вчера ми разправя - всички българи които познавам тук жени за американки са или разведени или пред развод, а и тази е религиозна(като ходихме на събора ме караше да я чакам пред цъкрвата и да и мине неделната литургия или каквото там се води) за какво си вкарваш такъв автогол? Ако си решил че ти трябва гадже знаеш къде е летището хващай си куфара и отивай в България за месец два
    Последно редактирано от Run Simba : 06-13-2017 на 16:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си