- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща за първи път след свалка в нета
здравейте
След доста часове в разговори и чатовете с едно прекрасно момиче дойде времето и в което ще се срещнем...
Може да се каже,че има някакво привличане .., толкова общи неща, само готини и мили неща си говорим и си пасваме доста...,че направо не знам какво да си мисля :3 ....., но липсата на жив контакт малко ме притеснява.. а пък съм малко срамежлив..
От различни градове сме, тя доста пъти ме е навивала да се видим, да се срещнем, но разстоянието винаги е било проблем.. Разбрахме се и скоро ще се срещнем: на кафе, кино, разходка..
Въпроса ми е как да не се скова и притесня като я видя... не искам да се изложа.. тя е по-отпусната и доста забавна, постоянно се смее и ми се радва ,но аз понякога се сковавам доста, бе честно казано нямам голям опит с момичетата на живо..
Казвал съм и че ми допада и че ми харесва, тя също :33, но как да не пресилвам нещата и как аджеба да разбера да ли е готова за прегръдка/целувка ;хх ахххх... ;д
Нямам опит помагайте.... :P
Значи си по-напред от мен! Аз от нета така и не мога да стигна до среща, а и ми е много чудно какво сте си писали с часове по чата, освен ако не са някакви общи приказки, аз като пиша никой не иска да ми отговаря, а пък и да започнем разговор 2-3 изречения и разговора до там е замрял, винаги аз пиша първи и това вече не се търпи, никога никой не ми пише на мен!![]()
Нормално е ако се сковеш, но не се притеснявай, това дори е очарователно в очите не момичетата, Опитай да се отпуснеш и да бъдеш себе си, не му мисли много, а ако усетиш, че трябва да я гушнеш го направи, ако искаш да я целунеш го направи. Няма да изгубиш нищо: тя или ще се отдръпне или ще поддържа прегръдката/ целувката. НО по-добре трябва първо да я прегърнеш, да мине интервал от време с приказки и след това да я целунеш, ако направиш обратното може да е фатално. Но като цяло ако по нета "ходите", то надали ще се отдръпне, така че просто действай.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Ами ще видим как ще бъде, говорили сме си на тази тема и тя ми е казвало спокойно аз ще те "предразположа" не се притеснявай нещо такова беше ;дд ам нали знаете има едно вътрешно "аз" което винаги те човърка отвътре.. ами ако това стане ами ако така... ;х ;х; х
да да.. само приятелски.. ;(
Видяхме се,.. на кино кафе.. по моловете.. малко ми беше сковано, но тя постоянно ми се усмихваше... накрая като трябваше да си кажем чао.. тя ми каза искам да те гушна, и .... аз може ли да направя едно нещо ( да я целуна по бузата) - отговора беше Не не ;( викам добре.
тъпак, гушкането е позволение да я обараш, той тръгнал бузата да търси
Глупаче, за такива неща не се пита, просто действаш.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Не е безопасно да се запознаваш с хора по Интернет.
да знам,че не се пита, но кво да направя да разваля цялата среща...
Гушкането е за да я опипаш.. малко тъпо звучи но бяхме в колата и тя се пресегна през седалката за такова гушкане говорим ;х и какво опипване да има повече..
Тя ми го и каза, харесвам те като приятел.. за повече не че не може, но трудно се влюбвала така.. искала доверие и други неща които не ми каза с точност..., но кво повече ;(
Гадно ми е, тъжно ми е, хем се радвам че я видях- хем съм и объркан.. след срещата пак ми писа,звънна ми ..и днес..
да бъдем приятели ще ми бъде просто много трудно няма как, не съм имал Такива "приятелки", и нз как би могло да има Приятелство между двата пола.. винаги единия иска повече от другия..
То и разстоянието оказва най-много проблем, но като не е писано.. и до теб да живее..
Е надеждата умира последна !
братле, според мен просто не си бил достатъчно смел
момичетата харесват повече смелите и уверените.. явно с това момиче нещата няма да станат, защото си бил притеснен, но си си научил урока и следващия път без никакви питания - директно целувай.. или ще се отдръпне или ще станат нещата, успех
Каква е разликата дали ще е по интернет, на улицата, в парка или в дискотеката, опасността е еднаква, нали същите тези хора влизат и в интернет и са реални, а не измислени хора, освен фейковете де, ако човек се страхува да се запознава с нови хора, тогава ще общува само с хора, които познава явно няма да има нужда от нови запознанства и нови хора в живота си!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 06-02-2017 на 22:42
Ако нямаш някакви чувства може и да сте само приятели, ако изпитваш някакви по-силни чувства трудно ще се получи да сте само приятели и имаш 2 варианта или да и кажеш какво изпитваш или да я отсвириш и да и кажеш, че не може да сте само приятели, а тя ако има малко акъл в главата ще се сети за какво става дума!![]()
Не, че изпитвам трудност, а обикновено другите изпитват явно такава и за това се получава, че си говоря сам! А така няма как да се запознаем! А пък и в нета може да срещнеш хора, които иначе няма шанс да се запознаете, защото или не сте в обща компания, не работите/учите заедно, нямате общи познати! Или нямаш много свободно време от работа и други неща да ходиш насам натам по заведения и в нета имаш възможност да се запознаеш с някой, а след това вече може и на среща да излезнете!![]()
Plot twist: това изобщо не е момиче. ;o
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Няма защо да се натъжаваш или отчайваш. Като не стане с една, то с друга ще стане.
Както и да е, тя при нея и без това проблема е,че се цупи и се сърди за нищо и нещо.... мисля,че приключих с нея...
Исках да и кажа и по-точно да я попитам да ли ще желаете да опитаме за нещо повече, но явно няма и да го кажа,
Щото днес след поредна сръдня и опит от моя страна да разбера какво и има..не ми отговоря и на края ми каза "не пи пиши , не ми спами абе майната ти".. викам майната ми ок така да бъде ай чао.
Сега знам,че след 2-3 дни или седмица ще ми звънне, ще се извини но стига толкова и без това какво бих могълда имам с нея../това го казах защото преди пак се нацупи пак изрече грешните думи и я оставих ей така... да се оправя.. и после ми звъни../
Звънни и ти, настоявай. Спечели сърцето ѝ. Това е момиче, което доста пъти е било разочаровано.
Защо да настоявам, какво ще спечеля? тя е далеч, и да я спечеля какво..? как ще подържаме връзка..
Мислил съм.. лятото ми предстои записване на Магистър може да е в София, но кво, но кво.. пак не мога да бъде сигурен в нея.. не мога да се самонарянявам заради нея..
Харесвам я, дори мога да кажа че изпитвам вече едни други чувства които не съм изпитвал към друг човек, но трябва да се примеря с действителността..
Сърди се точно 3-4 часа или макс ден и отново си говорим...
Ето одеве ми е писала и ми е изпратила снимка/ В нея останаха билетите от киното и очилата и тя още тогава каза,че това ще ни е като първи спомен, обаче останаха в чантата и/........... на която са снимани билетите и 3д очилата и от долу... "Споменчетата" ...
- оуу запазила си ги отговорих ...и така...
Да и кажа,че чувствата са ми повече от приятелски, тя го знае, но директно не съм съм се излагал да го казвам...
И аз виждам и разбирам,че има симпатии но тя си просто по-отворена към хората смисъл обича да комуникира.. и явно и допадам но само до там.. много би било трудно..
Дайте съвет дайте да видим.. но кво и аз нз кво вече да се прави..