Здравейте,

Съсипах приятелката си, наистина я съсипах, нараних я изключително много и съжалявам дълбоко за грешките и лъжите си, това беше преди 4 месеца, тя разбра много неща и ме остави, беше нереално наранена, до колкото знам е влязла и в болница, получила е някакъв шок или нещо такова, ужасни неща, но аз това не го знаех тогава де, след като тя ме заряза, аз повече не й се обадих много дълго време.Реших, че щом е свършило значи не е било истинско или някакви глупости само да се убедя, че не трябва да съм с нея, но се оказа че другите не запълват празнината, а аз се чувствам безкрайно празен и с времето все по виновен, започнах да ходя до тях, да й звъня, да й пиша, тя не спираше да ме отблъсква, всеки път в който ме видеше плачеше, беше ужасно, но аз бях настоятелен и тя започна да говори с мен. Не говореше както преди естествено, беше груба и нищо общо с момичето, което беше, но това е разбираемо. Обичам я или поне обичах я много, и въпреки ужасните неща, които й причиних тя ме обича, продължава да говори с мен, да ме вижда, не ме допуска много до себе си, но ако съм постоянен ще си я върна, но иска едно нещо от мен да й кажа цялата истина, а направя ли го ще я нараня много много повече отколкото някога е била, та въпроса ми е трябва ли да се върна при това момиче или да я оставя ?