- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам си кола и си я поддръжам.
Пускам темичката за да си обменяме линкчета и информация за всичко, което може да е от помощ за поддръжката на кола. От къде и какво купувате, какво и кога сменяте.
От няколко месеца има голфче. Вече съм му сменил гумите, маслото и филтъра. Всичко си поръчах от https://mototechnica.bg/ по препоръка на баща ми, който отдавна пазарува от там. Искам да си купя багажник за колело, ама да видим кога ще събера кинти, че сега искам първо на море. Така че едно по едно. Но се чудя се дали за таван или за пета врата са по-удобни. Търся си готин стикер за стъкло с нещо забавно. Виждали ли сте някъде да продават интересни?
Като им гледам цените на маслата .... Тоя сайт бая мошеници ще излязат. Как може да продава Тотал 10/40 5 литра на цена от 31 лв .... Прави си сметка какво има в тубата !
Ми какво да има, ти нали се върза на темата да посетиш сайта, това беше идеята.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Ако в колата ти не мирише на пуци, не я поддържаш добре.
Бай бай
А Наско имаше тенджери, одеала и книги. И ги поддържаше много добре!!
ловесик теб та знаем,дай нещо ново или фък офф
по темата и аз имам,ама нещо не ми се занимава вече.. нито с коли,нито с работа,нито с филми или книги :/ смисъла на живота ми изчезна от както видях една от форума на живо :/
как искам бугати вейрон... аз пари донякъде съм събрал но ми трябват само още милиард и нещо![]()
![]()
![]()