.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Имам си кола и си я поддръжам.

Пускам темичката за да си обменяме линкчета и информация за всичко, което може да е от помощ за поддръжката на кола. От къде и какво купувате, какво и кога сменяте.
    От няколко месеца има голфче. Вече съм му сменил гумите, маслото и филтъра. Всичко си поръчах от https://mototechnica.bg/ по препоръка на баща ми, който отдавна пазарува от там. Искам да си купя багажник за колело, ама да видим кога ще събера кинти, че сега искам първо на море . Така че едно по едно. Но се чудя се дали за таван или за пета врата са по-удобни. Търся си готин стикер за стъкло с нещо забавно. Виждали ли сте някъде да продават интересни?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Като им гледам цените на маслата .... Тоя сайт бая мошеници ще излязат. Как може да продава Тотал 10/40 5 литра на цена от 31 лв .... Прави си сметка какво има в тубата !

Фен
    Град
    Pleven
    Ми какво да има, ти нали се върза на темата да посетиш сайта, това беше идеята.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Ако в колата ти не мирише на пуци, не я поддържаш добре.

Бай бай

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    А Наско имаше тенджери, одеала и книги. И ги поддържаше много добре!!

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    А Наско имаше тенджери, одеала и книги. И ги поддържаше много добре!!

Фляк

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    ловесик теб та знаем,дай нещо ново или фък офф

по темата и аз имам,ама нещо не ми се занимава вече.. нито с коли,нито с работа,нито с филми или книги :/ смисъла на живота ми изчезна от както видях една от форума на живо :/

как искам бугати вейрон... аз пари донякъде съм събрал но ми трябват само още милиард и нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си