- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Полудявам
Здравейте! Пиша тук, честно казано, без някаква цен, може би за някакво духовно освобождаване, съвет или... и аз не знам какво, но изпитвам нуждата да го напиша и да прочета коментарите ви.
Става въпрос за момче, по което тотално откачих, не съм чувствала нищо такова преди. Запознахме се преди няма и месец. Излизахме с компания няколко пъти и още от първия път се роди нещо между нас. Не откъсвахме поглед един от друг, смяхме се и се гледахме брутално в очите. Имаше страст, поне аз я усещах... Започнахме да се виждаме, но само за едно- секс или поне аз така си мислех. Разправяше колко голям играч е, но се оказа, че не е чак до такава степен... първата седмица се виждахме почти всеки ден, след работа ме забираше с колата си да се разхождаме, срещахме се с негови приятели и после отивахме някъде да се осамотим. Търсехме се взаимно. Беше го грижа за мен, беше мил, имам чувството, че се опитваше да ме накара да ревнувам, но не ми пукаше, знаех, че се виждаме само за едно и не позволявах да изпитвам някакви чувства и надежди за нещо повече от такъв човек като него. Той ме накара да забравя на мига предишната си 3-годишна "любов", точно моя тип е, не е идеален, но ми харесва. Лъжец е, лъжеше ме за някакви дребни неща, но не ми пукаше, просто исках да съм с него. Постепенно сякаш той престана да ме търси толкова често, миналата седмица се видяхме само 2 пъти, а тази нито веднъж, вече 10 дена... последните ни чатове ги започнах аз, питах го как е, какво прави, той веднага отвръщаше с любезност. След това му пишех кога ще се видим, отговаряше със "спокойно, ще се видим. Ще ти звънна", довършвах с нещо и това, той ме сийнваше. Не знам дали избързвах с този въпрос и това му беше неприятно или не знам. Но е факт, че ми липсва, липсва ми страшно много, искам го, постОянно мисля за него. Мислех, че ще го забравя, но не мога. Постоянно се сещам за моментите с него, получавам лудо сърцебиене и започвам да треперя. Никога не съм изпитвала подобно нещо, подобно привличане към някого. Не знам какво да правя и как да го забравя. Просто полудявам вече, но няма да го търся повече, той ако досега искаше щеше да се свърже с мен, ако толкова много искаше щеше... и това ме побърква. А времето, по което преди ми звънеше е най- гадното ми в деня. Очаквам нещо, което няма да стане. Винаги от 6 до към 10 вечерта се побърквам, държа телефона в ръка и чакам, чакам нещо, което няма да се случи. Каквото и да се опитвам да правя в тези часове не се получава, единствено мисля за него и буквално откачам...
За информация: той е на 22, аз- на 18.
Единият вариант е да е е влюбил в теб и да се отдалечи, за да не стане по-сериозно защото за един "играч", да се влюби е нещо по-гадно и от смъртта. Другият вариант е просто да си е сменил "кърпичката".
И в двата случая опитай ако не да го забравиш, то да го преодолееш.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Вероятно е намерил някоя друга. Не му върви по каишката, продължи си пътя.
Мислих тези варианти. С бившата му приятелка са започнали като нас, не са могли един без друг и са станали двойка. Той не е такъв играч, за какъвто се преставя, изобщо даже, затова ме и съмнява да ме е "заменил", знам, че понякога се виждат с тази бивша приятелка, даже беше казал на един мой приятел още преди да се познаваме добре, че е влюбен в нея и някакви такива неща, но думите му нямат особена тежест, по мое мнение, той малко ей- така си говори, но пък е възможно да. Но досега показваше, че много ме харесва, може и нещо да се е променило. Но желанието да осъществя някакъв вид комуникация с него е направо неопреодолима, дори и разума едвам ме разубеждава да не предприемам нищо.. не знам.. губя си разсъдъка вече
вероятно си има по-големи проблеми от сорта на това да си изкарва прехраната и да мисли за битовизми отколкото за вечно влюбената нова приятелка с която освен целувки и прегръдки друго няма кво да се прави
разбира се не казвам че е така
това е просто още един от вариантите
във всички случаи ако не можеш да не го търсиш тогава подхождай възпитано защото границата между харесване и преследване- съответно дотягане и неприязън е доста малка
Последно редактирано от LoadRunner : 06-09-2017 на 17:46
Ами може да, но той си излиза всяка или почти всяка вечер след работа, тогава се и срещахме... явно ще му пиша, то се е видяло, ще го питам как върви при него, ще се поинтересувам и няма да споменавам за срещи...
хохохох, мъжете си умираме от кеф да се занимаваме с асексуални
не се сещам за по-кофти момент от това да чукаш някоя, а тя да изглежда като труп
Попугай,не разбирам коментара ти.. откъде знаеш, че съм асексуална и съм едва ли не дърво в леглото?
Тц, офф, стнга бе, тогава беше друго
Е, не, тая снимка пък от къде я изкопа...
Последно редактирано от Forever-Alone69 : 06-09-2017 на 18:17
само дето тва не се лекува
квото е било, такова е и сега
Тогава не бях правила секс бе
Нз за какво е темата, ама мацката е мн красива
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ооооо, чакай чакай чакай, съобразно изкопаната тема от папугай излиза че това http://www.teenproblem.net/users/view/1223578.html си ти?
така ли?
Ох, до къде стигна тая тема... Папугайчо, моля те, махни тая отвратителна снимка, честно, не знам откъде я докопа..
да, ама не помня пароли и да..
Благодаря, че направихте вечерта ми още по- ужасна![]()
Wtf, защо си е сложила анорексичка за аватар? ;о
You're tryin' to be different, that makes you no different
Да ми беше "помогнал" поне по темата.
Благодаря ти, че мислиш така за мен, трогната съм.
Ама май най- добре да продължим в кофата