Здравейте, преди почти година с бившата ни приятелка си купихме вила,тъй като искаше да имаме място извън града. Идвахме доста често заедно, но откакто се разделихме не съм идвал.. Но трябваше да дойда да почистя, да окося.. Откакто се разделихме нещата и за двама ни тръгнаха надолу, опитах се да съм й приятел,но не се получи.. Уж съм силен нали мъж,една жена не може да ме нарани. Но сега тук е трудно, люлката, леглото, кухнята.. Всичко е пълно със спомени..все едно бях скрил всичко тук и сега се върна.. И се чувствам зле,даже й се обадих снощи когато пристигнах към 22:30 бях сигурен че няма да ми вдигне, но го направи.. Спеше, каза че е много уморена заради изпити и сесия..опитах се да говоря с нея, а тя само повтаряше "затварям, затварям, остави ме" казах й че може да ми се обажда, че искам да е в живота ми, но тя просто ми пожела лека нощ и затвори. Не мога да повярвам колко се е променило всичко,как преди почти година бяхме тук заедно щастливи с бъдеще и мечти, а сега едва говорим, пред няколко месеца..
Не знам дали искам съвет или имам въпрос, знам че всичко минава, но просто бях прибрал всичко много дълбоко и сега тук се върна и е ужасно.