Номном, ти може пак да си виждала, ама да не знаеш.
Първоначално написано от YoungBloodZ Номном, ти може пак да си виждала, ама да не знаеш. За девойчето ли става дума Не съм, да не е луда да ми се покаже
Девет кули дзидини, девет враке железни. Никой немой да отоври да прерила, ей ей... Зад високи дзидини девет темни одаи едно сърце те люби заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom За девойчето ли става дума Не съм, да не е луда да ми се покаже Не беше ли за това колко хора пишат във форума?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не беше ли за това колко хора пишат във форума? И аз за това си помислих. Той папугая като не се изразява като хората...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton И аз за това си помислих. Той папугая като не се изразява като хората... Първоначално написано от inewton Не е само соло. Меже би са повече от 10 различни човека. Първоначално написано от papugai я изброй тия десет човека да видим дали не са всички пишещи тук без мен Първоначално написано от inewton Аз, deitona, Rakshy, tori, divergent, Ewok, NomNomNom, Anarchyboy, defender, Corb, Кораба, модератора и много други. аз си се изрязявам прекрасно на теб нещо ти куца
Първоначално написано от papugai аз си се изрязявам прекрасно на теб нещо ти куца Можеше да уточниш дали става въпрос за това колко хора са виждали Indistinct, или колко човека пишат във форума.
Първоначално написано от inewton Можеше да уточниш дали става въпрос за това колко хора са виждали Indistinct, или колко човека пишат във форума. То се знаеше, пъпеш. Само ти не го разбра.
Първоначално написано от inewton Можеше да уточниш дали става въпрос за това колко хора са виждали Indistinct, или колко човека пишат във форума. Аз уточнявам. Става въпрос колко са писали преди, и колко след промените. Като бях малък тук не можеше да се свари с писането.
Правила