.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Question Болки в десния тестис

Здраейте, аз съм на 15 години, това ми е първата тема тук. Имам леко дискретен проблем, от 5 дена имам тъпа болка в десния тестис и е много дразнеща. Боли ме само отвреме на време но при най-малкия допир или пипане, дори от едно скачане изпитвам доста силна и дразнеща, тъпа болка. Тя се усеща само в областта на тестиса(повече в горната част) и никъде другаде. Няма подуване или други симптоми, като трудно уриниране, темература и т.н.Четох и търих доста информация за това. Мисля да отида на уролог, но преди това, ако може някой да си даде мнението-от какво може да е... Има ли възможност да е от растежа!? Все пак не е за подценяване този дискомфорт и за това съм доста притеснен, съжелявам, че ви занимавам точно с това!
    А и другия проблем е, точно сега нямам възможност да говоря с баща ми, а майка ми...малко ми е неудобно да говоря с нея точно за това...предполагам ме разбирате?
    Моля за вашите мнения по този въпрос!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Отивай на лекар!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Ами хубаво е да кажеш дали си девствен, дали ебеш. Ебеш ли без кондом и така... ако недоспиваш и не живееш здравословно има възможност да имаш възпаление поради отслабнала имунна система. Там може да се струпват бактерии, то така или иначе винаги има но при някой секс, ако не си се изпразнил или изпикал, да си увеличил гнездото и от там възпаление на канала. Каналите си минават нагоре и отиват под стомаха. Не се бави защото там е деликатна зона и ако възпалението не се стопира има шанс да се наложи по-груба намеса, от рода на рязане.. а не знам дали е заради докторите в България или по принцип навсякъде е така, но при такова рязане има възможност тестисът който се обслужва да спре да бъде плодороден. Демек ше останеш с един плодороден тестис и бързо бързо трябва да мислиш искаш ли деца в живота си или не.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skandalno_vkusen Виж мнението
    Ами хубаво е да кажеш дали си девствен, дали ебеш. Ебеш ли без кондом и така...
    Проблемът може да е сериозен, дори никога да не е ебал.
    Авторът най-добре да отива на лекар веднага!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си