- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос.
Мрънкаш,мрънкаш за мрънкането и дори и сам не се усещаш как спориш сам със себе си... Защо видиш ли жените били толкова повърхностни,че само във външността гледали вместо да искат да те опознаят,но пък ти за сметка на това не си повърхностен хич,защото ти е проблем,че тези жени,които се опитват да те опознаят не те привличали външно. Не знам дали въобще се усещаш и сам в каква абсурдна ситуация се поставяш. И да,често външният вид е първото нещо,което забелязваш в един/една мъж/жена. За всеки влак уж си било имало пътници,защото хората са с различни вкусове,но понякога външността,която не ти е по критериите,а в дадените случаи дори и по критериите на близките и приятелите ти,не се превъзмогва. Така че преди да бързаш да лепиш всякакви етикети,първо се огледай в себе си и се запитай: "Абе аджеба,според тия мои критерии не излиза ли че и аз съм супер повърхностен щом не ме привличат външно жени дето се опитват да ме опознават и евентуално не им давам шанс да го направят заради външността им?"
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!