.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Въпрос.

Hybrid View

Не пич, уморен съм от празни момичета,уморен съм фа давам, да действам ,да обичам,а накрая да свършва зле,сякаш по лесния вариант е да си гадняр и да не те ебепрецакат за момичетата,обаче е самотно така.. това е
    Тези момичета за които разказах са минало,след тази имах страхотна връзка с жена,каквато исках и си заслужава,но всичко свърши

Цитирай Първоначално написано от Paldin91 Виж мнението
    Не пич, уморен съм от празни момичета,уморен съм фа давам, да действам ,да обичам,а накрая да свършва зле,сякаш по лесния вариант е да си гадняр и да не те ебепрецакат за момичетата,обаче е самотно така.. това е
    Тези момичета за които разказах са минало,след тази имах страхотна връзка с жена,каквато исках и си заслужава,но всичко свърши
    Интересно е как мъжките индивиди винаги търсите грешката в срещуположния пол. Какво ви коства един път да потърсите вината в себе си? Толкова ли ви е сложно, непонятно?
    Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Free Soul Виж мнението
    Интересно е как мъжките индивиди винаги търсите грешката в срещуположния пол. Какво ви коства един път да потърсите вината в себе си? Толкова ли ви е сложно, непонятно?
    А на мен пък ми е интересно как слагаш всички мъжки индивиди под общ знаменател. Какво по-различно от автора правиш ти, освен, че говориш по адрес на другия пол?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си