- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос.
Е ако е само до това, аз цигари не пуша и никога не съм пушил. Само на около 3-4 години нашите и родителите на братовчедите ни дадоха да си дръпнем да видим колко е гадно. През времето устоях и на многото изкушения. И алкохол може да се каже, че напоследък не пия тъй като обичам да го пия предимно в заведения, а напоследък не ми се отдава хич често да не кажа почти изобщо да ги посещавам.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-18-2017 на 18:04
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пиша за цигарите Папчооо. Много са ме карали. Всъщност веднъж в четвърти клас едни големи батковци и наркотици на прах ми предлагаха обяснявайки ми, че е дъвка. Днес въпросните от тая групичка си се занимават с наркотици.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Абе то в един период баща ми се наложи да им всява респект. А той не е чак толкова миролюбив като мен, та...смееха ли да са чак пък толкова груби.
Пък и тук почти всеки познава почти всеки.
И аз не реших. Още с акъла на четвъртокласник им казах да не ме занимават с подобни неща.
Последно редактирано от Niakoitam : 06-18-2017 на 18:48
10тина години най-малко по-големи от мен. И като се събуди къде беше чаршафа?Другото са глупости. Както и първото всъщност де.
![]()