.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Ще се възползвам от тъпата тема за да се изкефя с новата ми прическа. Тая на профила ми е от 2015 и не искам коментари!!
    Не мисля че заслужавам такова отношение, ако не ти се чете темата, винаги може да отидеш на някоя друга - името ясно и чисто показва за какво всъщност питам.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какво има да питаш. Или ставаш нормален човек, или приемаш, че си аутсайдер и цял живот живееш като такъв.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Какво има да питаш. Или ставаш нормален човек, или приемаш, че си аутсайдер и цял живот живееш като такъв.
    Така е
    И не сте само ЛГТБ в това положение,
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от OwnWorstEnemy Виж мнението
    Не мисля че заслужавам такова отношение, ако не ти се чете темата, винаги може да отидеш на някоя друга - името ясно и чисто показва за какво всъщност питам.
    Пич, щом си гей дори не смей да ми пишеш. Отврат... не мога да ги разбера гейовете как може да ги влече някое друго момче. Лесбийките ги подкрепям дори повече от нормалните връзки, но гейовете...
    снимката на профила е от 2015

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Пич, щом си гей дори не смей да ми пишеш. Отврат... не мога да ги разбера гейовете как може да ги влече някое друго момче. Лесбийките ги подкрепям дори повече от нормалните връзки, но гейовете...
    Усещаш ли какъв абсурд пишеш?
    Защо да не смее да пише?! Той е представител на общество,което очевидно подкрепяш.Сам си го написал.
    Като не разбираш нещо,недей да коментираш,никой не те кара да четеш.
    И аз не разбирам как може да бъдеш селянин,но това не пречи да е чист факт.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Усещаш ли какъв абсурд пишеш?
    Защо да не смее да пише?! Той е представител на общество,което очевидно подкрепяш.Сам си го написал.
    Като не разбираш нещо,недей да коментираш,никой не те кара да четеш.
    И аз не разбирам как може да бъдеш селянин,но това не пречи да е чист факт.
    1-во, общество което подкрепям? Явно имаш дислексия защото никъде не съм писал че подкрепям гейовете. 2-ро, аз правя квото си искам, когато си искам. 3-то, "И аз не разбирам как може да бъдеш селянин,но това не пречи да е чист факт" това изречение моля да се преведе на български ако е възможно. Благодаря предварително хаха
    снимката на профила е от 2015

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си